Рачков скубе по 20 бона от сватбари!

2169
27 Февруари 2018, 14:55


Воденето на „Господари на ефира“ и „Като две капки вода“ далеч не е единственото занимание на култовия и мега забавен Димитър Рачков, узна HotArena.

 

Оказа се, че е изключително търсен за водене на лични празници, най-вече сватби. Упорит слух се разнесе, че Рачков си иска по 20 бона от събитие, в което е ангажиран да бъде водещ и да забавлява хората.

 

Много родни милионери са фенове на Рачков и често го викат за забава по време на лични тържества. Именно частните партита са голямата стихия на Митко, който е пълен с лафове, които използва и забавлява богаташите, писа „Шоу“.

 

Сменя няколко визии по време на ангажимента си. Най-любим и търсен е Жоро Бекъма – екранният му образ от „Пълна лудница“, който го изстреля право към върха преди години.

 

Предвид железния договор с клана Халваджиян, едва и цялата сума от частни партита отива в личната банкова сметка на Рачков. Най-вероятно известната арменска фамилия прилапва от заработените извън студиото пари на Рачков, който дължи голямата си слава именно на тях.

 

Оказва се, че има доста хора в България, които са готови да се разделят с 20 бона за Рачков. На въпросните тържества винаги има по една фолк фурия или пък естрадна легенда, която забавлява гостите по време на кратките почивки на Димитър.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени