Алекс Кръстева пада от екран

2316
26 Май 2021, 17:32


Водещата на уикенд блока по бТВ Алекс Кръстева пада от екран и това е най-новата драма в кулоарите на медията, узна HotArena.


Алекс скоро излиза в отпуск по майчинство. Ако продуцентите не намерят своевременно млада и достатъчно впечатляваща дама, която успешно да партнира на Жени Марчева и Диана Любенова, поне на първо време ще се наложи двете да си делят екранното време пред камерите. Алекс Кръстева е сред най-изявените отличници на медията, готови винаги да се включат на първа линия, но вече няма как да не слезе от екран. 


Водещата каза "Да" на бизнесмена Владислав Стоянов през август 2020 на брега на морето в Царево. Стоянов е втори съпруг на красавицата, родена в Стара Загора. Първият е фотографът Калин Щерев, с когото се залюбват в бТВ. Женят се през 2012 година, но постепенно се отчуждават заради крайната отдаденост и на двамата към занаята. Няколко години по-късно бракът им се разпада. 


Алекс нашумя покрай факта, че двете с Нети имат общ баща - акторът Петьо Кръстев. Той е имал кратка връзка с майката на Нети, която я дава за осиновяване, а после се жени за майката на Алекс, пише Галерия. Развеждат се, когато тя е на 7, но малката винаги е поддържала връзка с баща си. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Страхотна новина
преди 2 седмици
-1
Супер, едно плашило по-малко на екрана и да не се връща изобщо. Няма да липсва на никой.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 3 седмици
0
Заглавието няма нищо общо с материалчето.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени