Александър Сано католик като папата

19 Май 2019, 14:00


„По бащина линия имам френски и италиански корени – затова не съм православен”, обяснява Косъма от „Под прикритие”! Мегз не е единствената католичка сред родните шоу знаменитости, такъв е и Александър Сано. Актьорът от „Под прикритие” и триото „Братя Мангасариян” спазва стриктно каноните на Западната християнска църква, а неотдавнашното посещение на папа Франциск изпълни душата му с радост. 

„Човек не може да избяга от корените си, затова не съм православен.

Моят произход е смесен – по майчина линия съм българин, но по бащина съм и арменец, и французо-италианец. Тази година повечето наши сънародници празнуваха Великден на 28 април, а за мен, за Негово светейшество римския епископ и всички останали католици по света Възкресението беше седмица по-рано”, сподели пред репортер на „Уикенд” екранният Здравко Косъма.

Той недоумява защо Светият синод е посрещнал хладно папата у нас и е отхвърлил предложението му за отслужване на съвместна молитва за мир. И не крие възмущението си от факта, че български владика е заподозрял гостуващия ни римския епископ в завера с Антихриста. Отчетата с дълги бради и черни раса трябва да вземат пример от колегите си католици и да са по-толерантни към останалите вероизповедания, категоричен е популярният артист.

Вълненията около визитата на папа Франциск не са попречили на Сано да работи усърдно по филма, с който ще дебютира като кинопродуцент и режисьор. Негов ортак в продукцията е Яна Маринова, която изпълнява и главна женска роля. „Вече сме на финала, много сме доволни от онова, което успяхме да свършим досега”, коментира изповядващият католицизма шоумен, пише "Уикенд".  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
а бе,
преди 3 години
-1
O,неразумни ми Сандо.Майката е ЕДНА,бащи 300-както е казал народа.Та религията на майката е най-важна,арменците също са православни а не някакви си далечни измислени италиано-френски"корени"
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени