Ани Владимирова е в тежка депресия! Натири младия си любовник, хвана го в изневяра

8661
12 Декември 2016, 14:00


Психоложката Ани Владимирова, изправяла на крака стотици смачкани от съдбата българи, сега сама е изпаднала в тежка депресия, научи HotArena. Причината е много прозаична – терапевтката хванала младия си любовник Милен в изневяра. Ани разбрала, че 13 години по-малкият от нея кинезитерапевт й кръшка. Издали го поведението му и нелепите оправдания, които измислял, за да обясни перманентните си закъснения. 
 
Накрая професионалистката по човешки драми изкопчила истината – че любимия й мъж е преспал с колежка. Владимирова не успяла да прости предателството и изгонила неверника. След драматичната раздяла обаче Ани се сринала и плачела по цели нощи за изгубената любов.

Специалистката по съдби на кръстопът сега била толкова емоционално съсипана, че не можела да помогне сама на себе си, както успявала да го стори с чуждите хора. „Никога не съм се чувствала така унизена“, споделя Ани с приятелките си.

Една от най-популярните ни терапевтки бе гадже на кинезитерапевта Милен Суваджиев от години. Двамата живееха под един покрив като истински съпрузи, макар да нямат брак.  Милен опитал да измоли прошка от приятелката си, но ударил греда. Ани в началото на връзката им си призна, че е толкова влюбена, че е готова на всичко за гаджето си. Дори да му прости изневяра. Но след като това се случило наистина, се оказало, че не е толкова лесно да превъзмогнеш болката и че всемогъщата терапевтка не е така непоклатима, че да успее да забрави предателството, пише "Таблоид". 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рони
преди 4 години
-2
Младите гаджета изневеряват дори на младите момичета, а на пресъхнали лелки още повече.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени