Антония Петрова с годишнина на Малдивите

22 Март 2021, 16:15


На Малдивите отбелязаха годишнината си Антония Петрова и мъжът й ивайло Батинков, узна HotArena.


Двойката се запозна преди точно преди 3 години и реши да отбележи събитието на топло местенце. С тях е и синът им Благовест.


"На 17 март, преди 3 години с моя съпруг се запознахме съвсем случайно, мислейки тогава. След това си дадохме сметка, че нямаше нищо случайно в нашата случайна среща, а всичко просто си е било писано! На този ден празнуваме много празници и наши лични тържества, едно от които е рождения ден на отдавна покойния дядо Благовест. Само преди 3 години се запознахме, а вече не си спомняме живота един без друг! Само за 3 години, а имаме целия свят, светът е наш, на нас тримата... а най-доброто и интересно предстои!", пише миската, предават от България днес.Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
Преди 1 година
0
Преди 3 години Батинков си е набелязал Тоца като кичозен/разведен/ но пълен портфейл който да финансира бизнеса и почивките му ...и те така.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
4
Преди 1 година
0
Да, обвиняват жените в меркантилност, но и доста мъжа са си интересчии.Като видят, че жената има пари и веднага се женят.Уж вечните ергени и изведнъж след 3 месеца сватба.Не я знам Тоца какви пари има, но е факт че непрекъснато демонстрира скъп живот.Та този много ми бие не на влюбен в нея, а в парите и.Вижте го и онзи смешник Джизъса, за Есмер веднага се ожени , защото е от богато семейство, а с тия другите никога не стана въпрос за брак.
Най-страшният кошмар за Тоца ...
Преди 1 година
-1
Да няма интернет ,за да покаже колко са happy! Публичната показност на т’ва същество заслужава вниманието на психолозите......а за пълната липса на стил и класа там няма спасение....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени