Бабата на Глория шамаросвала гаджетата й

782
15 Август 2021, 18:00


Глория умили почитателите си с пост във фейсбук, посветен на баба й Недка.

Примата на фолка, която рядко разкрива личния си свят и емоции, сподели мили спомени с баба си, уроците, които е научила от нея, и как й вдъхнала кураж да сбъдне мечтата си. Глория и брат й са от Русе, но след развода на родителите им живеят известно време в Две могили при баба си Недка и дядо си Гого. Там бъзещата звезда на фолка завършва средното си образование с направление „Механизатор в растениевъдството” и има придобито свидетелство за МПС – категория С. Точно за това време Глория разказа в поста си.

„Две години, откакто баба не е сред нас! Тя ме научи на отговорност, дисциплина, да готвя, да шия на машина, удряше по някой шамар на някое мое гадже, ако е сгафил много - а бе, голяма работа беше, безстрашна и смела....”, пише Глория.

Когато получава възможност да сбъдне мечтата си да се изявява на музикалната сцена, баба Недка й казва: „Щом всички хора могат да поемат отговорност за живота си, и ти можеш!”. Вдъхва й кураж, че ще успее. „Благодаря ти, бабче ,че беше в първия значим стадий на моя живот, а това е много важно!”, завършва Глория.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени