Банда Банда и Йоко се хванаха за гушите

https://hotarena.net/az-jenata/banda-banda-i-ioko-se-hvanaha-za-gushite HotArena.net
Банда Банда и Йоко  се хванаха за гушите

Певицата Йоко Захариева и панелистката в „На кафе“ Андреа Банда Банда започнаха открита онлайн война в Instagram.

Причината е твърдението на Захариева, че заради личното отношение на брюнетката участието в сутрешното предаване по повод новата й песен било отказано. Лошите чувства между Андреа и Йоко се породили в следствие на негативен коментар от страна на певицата по повод телевизионните изяви на синеоката водеща. От своя страна Банда-Банда отговори на обвиненията с дълги саркастичен пост в профила си в Instagram, писа Телеграф.

8 Коментара

баста

преди 3 години

Две некадърници.

Коментирай

4444

преди 3 години

Е,Йоана е някак истинска. Гледала съм интервюта с нея,открита,стъпила на земята жена. Аз я харесвам. Другата обаче направо ми е ад. Като я чуя ми настръхва косата. Такъв ужас Няма братче... зарежи!

Коментирай

devil

преди 3 години

тази малка дрисла да вземе да се гръмне

Коментирай

бандата е сърфиращ интернет ПАРАЗИТ ....

преди 3 години

Типичен представител на днешните “модни” тенденции. Някой да ме светне какви таланти има и с какво точно блести от ефира на Нова ТV. Не съм фен и на Захариевата , ама тя нали поне уж пее и не разчита на четенето на жълти дрисъци от Нета в национален ефир......

Коментирай

Та

преди 3 години

Бащата на Банда е заможен бизнесмен, приятел на Стефан на Гала и чрез него е попаднала в бардака на Гала. Платил е, за да я вземат бездарната дъщеря.

Коментирай

Тото

преди 3 години

Каква Банда? Бандата на Оушьн ли? Ахахахаха

Коментирай

Жика

преди 3 години

Туй банда дали се се е видяло колко е грозно. Никога не съм го гледала, но мисля, че не се трае.

Коментирай

аз

преди 3 години

То така се живее щастливо-който те критикува -аут от живота ти и на 200 метра дистанция от работното място и изобщо ))))))))))))))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.