Бащата на Жанета Осипова я зарязал като малка (Моделката израснала в изключителна бедност и мизерия, ядяла само хляб и зеленчуци от градината)

1033
16 Септември 2020, 14:00


Жанета Осипова е една от най-колоритните участничките в новия сезон на „Фермата”, видя HotArena. 


Сексапилната блондинка се сдоби с популярност покрай конкурса „Мис Плеймейт”, който спечели през 2018 г., и оттогава името й често е забърквано в шумни скандали.Тя не крие, че разчита основно на външния си вид, за да пробива в живота, но се надява в предаването да покаже и други качества. „Продавам визията си, за да изкарвам прехраната си, но бих искала да съм част от миналите времена, когато материалното не е било водещо, а думите „чест” и „достойнство” са имали стойност”, призна откровено новата риалити звезда.


Във вените на Жанета не тече само българска кръв. Баща й е руснак и на него дължи нестандартната си фамилия. За съжаление, той напуснал живота на дъщеря си, когато тя била само на 2 години. Тръгнал си без обяснения и последвали много трудни времена за семейството, пише Галерия. 


Детството ми беше изключително тежко. Татко ни напусна, когато бях съвсем малка. Не ни е търсил повече. Не ни е помагал. Майка ми е моят пример за подражание. Много е силна и борбена. Работила е всичко - сервитьорка, гладачка – какво ли не, само, за да има пари у нас...”, връща лентата на спомените Осипова. С майка й и баба й били толкова бедни, че имало дни в които ядели само хляб и зеленчуци от градината. 


Когато навършила 18, тя започнала да търси родителя си и го открила, ала така и не успели да се сближат. „Срещнахме се, исках да го опозная, но във времето не можахме да продължим комуникацията си и с днешна дата не сме близки. За мен той е напълно чужд човек”, разказва плеймейтката.


Тя също е работила какво ли не, за да се издържа – била е сервитьорка, крупие в казино, подвизавала се и като танцьорка на пилон. Слуховете сочат, че се среща със състоятелни мъже за пари, но тя ги отрича. Блондинката няма никакви притеснения да се показва без дрехи и затова решила да участва в конкурса „Мис Плеймейт”, който спечели преди 2 години.Иначе Жанета е признавала, че най-дългата й връзка е продължила 9 години. Тя била едва на 16, когато заживяла с първото си гадже, без да има разрешение от майка си. Родителката й вдигнала ръце и не успяла да повлияе на опърничавата си щерка. „Отношенията ми с този мъж бяха сериозни. През първите години родителите му се грижиха за мен сякаш съм тяхно дете, за което съм им много благодарна. Майка ми обаче много страда. Впоследствие се разделихме, но си останахме добри приятели”, разказва Осипова. Тя дори се омъжва за избраника си, но след брака им нещата не потръгват, започват ежедневни скандали и двойката се разделя. 


Тя не крие, че е правила някои подобрения във визията си, но като цяло счита себе си за натурална красавица. Надувала си е устните, дългата й руса коса не е естествена, но най-сериозната интервенция е операцията на обонятелния й орган.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
s
преди седмица
0
През 2 дена и преразказвате историята. Едно и също, отново и отново. Научихме я наизуст вече.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди седмица
0
Нито е колоритна,нито е сексапилна,популярна е само като порения курволяк. Ако всички които са имали тежко детство са ставали проститутки,намаше да има лекари,инженери,учители и прочие.Стига сте пробутвали това лигаво същество.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пф
преди седмица
0
Ми кой те кара да се продаваш?! Като започнат тия палцали с такива изказвания, все едно са жертви , започва да ми се гади! Искала да няма значение материалното! Ми хвани се за продавачка някъде, изкарвай си прехраната с достойнство. Може и малко да имаш, но няма да те подмятат чичаци като Ицо Стоте! Сама си избрала да лапаш пишки за много пари, не се прави на жертва!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени