Без санкции за тъста на Гришо, сочат го като враг на Путин (СНИМКИ)

05 Март 2022, 12:00


Тъстът на Григор Димитров - Елдар Османов, се разминава поне засега със санкциите, които са наложени на куп руски бизнесмени. Причината е, че таткото на Лолита не е сред приближените до Владимир Путин олигарси.

Нещо повече, бащата на Гришовата изгора има сериозни съдебни проблеми в Русия. Образувани са около 100 наказателни дела срещу неговата енергийна компания през 2020 година. Това се случва с благословията на Путин. Османов често е свързван с престъпни схеми и финансови измами. Освен това е сочен за враг на Путин.


Заради това напуска страната преди няколко години и се установява в Америка. Именно там е базиран бизнесът му в момента. Фирмите на таткото на Лолита са във Флорида, където Османов живее заедно със съпругата си. За точното му състояние няма официални данни, но се предполага, че надхвърля 1 млрд. долара.

Р
уският милиардер е собственик на луксозен комплекс на брега на океана. В него отсядат Лолита и Григор, когато са във Флорида. Бизнесменът следи изкъсо личния живот на дъщеря си. Османов е винен за проваления й брак с друг богат наследник - Гаспар Авдолян. Дори нещо повече - набеден е, че е омъжил Лолита по сметка. Конфлит между него и бащата на съпруга на Османова за огромна сума пари става причина за края на брака на децата им, писа "България Днес".

Когато се разбра за връзката на Лолита с Гришо, мнозина побързаха да обявят, че таткото никак няма да одобри избраника на дъщеря си. Милиардерът не искал около нея да се навъртат красиви и нахакани младоци, които да я използват заради парите. Явно Димитров е успял да спечели Османов и е доказал, че не е с Лолита заради състоянието й. Затова е приеман радушно в дома на фамилията в Маями. За разлика от близките си Лолита живее в Монако. Мести се в княжеството преди четири години след развода с Гаспар.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени