Биляна Гавазова се нанесе при сестра си заради скандали с мъжа си

2720
05 Април 2019, 15:43


Репортерката на "Тази сутрин" Биляна Гавазова не се прибра при мъжа си Тодор, видя HotArena.


След като приключи ангажиментите в бТВ, тя обикновено се насочва към общия им апартамент, който закупиха миналата година. От известно време насам обаче Гавазова посещава друг адрес - този на по-голямата й сестра.


Тръгвайки от паркинга на телевизията водещата не се отклони от новия си маршрут. Когато пристигна пред жилищната кооперация на кака си Елмира, тя позвъни, но никой не й отвори вратата на входа. После проведе кратък телефонен разговор, за да уведоми, че е пристигнала и влезе.


Биляна бе напълно сама и не напусна дома на сестра си до тъмна доба. Кой се е грижил през това време за 4-годишния й син, остава мистерия. Дори малчуганът да посещава детска градина, няма как тя да бъде денонощна. 


Нейни колеги разкриват, че напоследък тя имала търкания с бащата на момчето Тодор. Затова и Биляна гледала да е колкото се може по-далеч от него, за да избягва ежедневните им дрязги.


В офиса на телевизията нямала близки приятелки, с които да споделя. Утеха и разбиране намирала само при сестра си. Двете имали доста търкания като по-малки, но след като се преместили в София от Шумен си станали изключително близки, предават от РетроКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Преди 1 година
0
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Преди 1 година
0


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени