БНТ скара завинаги бившите любовници Сашо Йовков и Бетина Жотева! (Вижте какъв коварен номер скрои бившата метреса на водещия)

03 Септември 2017, 13:00


Конкурсът за нов директор на БНТ вледени и без това хладно-любезните в последно време отношения между спортния корифей Сашо Йовков и членът на Съвета за електронни медии (СЕМ) Бетина Жотева, научи HotArena.

Миналата седмица членовете на СЕМ избраха за нов шеф на БНТ Коко Каменаров, а кандидатурата на Сашо Йовков и неговата концепция за развитието на обществената медия зае почетното трето място.

Спортният журналист прие избора на Коко Каменаров с достойнство и публично му пожела успешен 3-годишен мандат. Близки до Сашо Йовков обаче разкриха пред „Уикенд”, че някогашният волейболист е останал крайно разочарован от факта, че бившата му интимна приятелка Бетина Жотева е гласувала не за него, а за Каменаров.

В средата на 90-те години на миналия век любовта между Сашо Йовков и Бетина бе сред най-одумваните връзки из коридорите на „Сан Стефано” №29. Тогава красивата водеща на новините завъртя главата на спортния коментатор. Връзката между двамата продължи четири години, а заради отношенията си със Сашо Бетина поиска развод от съпруга си - дипломатът Огнян Чампоев.

Паметливи служители от БНТ още си спомнят, че вбесеният съпруг призовал на дуел чрез медиите спортният журналист, който естествено не се отзовал на поканата за спаринг.
В края на 90-те Бетина и Сащо се разделиха по взаимно съгласие, но запазиха приятелски отношения. Впоследствие красивата журналистка се омъжи и разведе още два пъти, а в последно време живее без мъж до себе си. Миналата година Бетина бе назначена за член на медийния регулатор СЕМ от квотата на президента Росен Плевнелиев. Очакванията на Сашо Йовков са били поне бившата му приятелка да гласува за неговата кандидатура.

„За Сашо Бетина повече не съществува. Той й е много обиден, защото преди няколко месеца двамата са се видели и Сашо й споделил, че ще участва в конкурса за директор на обществената телевизия. Бетина го насърчила и му казала, че при всички положения трябва да участва, защото имал административен и журналистически опит”, разкриват приятели на спортния журналист с 27-годишен стаж в БНТ.
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ЛО
преди 4 години
0
Бетина е един боклук. Никакви данни , но напориста и въртелива.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени