Бойко Борисов изригна: Писна ми от Веска, Веско, Цецо, менте генералчета и техните ИНТРИГИ! Всички ВЪН!

30 Май 2019, 13:04


Бойко Борисов е решил окончателно да изрие от ГЕРБ всички елементи, които закопават партията му и вредят на личния му имидж. Това разкриха пред HotArena наши източници от централата на управляващата политическа формация. Днес сутринта Борисов привика дясната му ръка и съосновател на ГЕРБ Цветан Цветанов и прие всичките му подадени оставки. Цветанов от няколко часа вече е господин никой в политиката. Вчера премиера пък се закани да реже до основи от структурите му в Добрич и Плевен.

Какво обаче се случва зад кулисите на политическия театър, разкриват единствено пред HotArena нашите източници.

Бойко бил бесен на вече бившия номер 2 в партията, че от 2 години върху ГЕРБ стои едно срамно любовно петно, направо лайно, ярко подкрепяно досега от Цветанов. Става въпрос за прословутата секс афера между най-близкия приятел на Цецо - Веселин Маринов и гаджето му Веселина Пеева. Бивша сервитьорка от Добрич, майка на две деца позорно зарязала ги заради певеца. Абсурдната връзка беше отразена във всички медии, от което имиджа на Маринов стигна дъното. Но когато Цветан Цветанов, Веско Потния и Веса Сервитьорката започнаха да се появяват заедно по празници в различни градове, това вече директно удари и партия ГЕРБ. Хората не можаха да приемат, че управляващите подкрепят толкова видно един курвар и една уруспия.

Не случайно Бойко Борисов спомена преди ден, че основна партийна чистка ще има в Добрич.

Там главно действащо лице е Пламен Манушев. Политик от ГЕРБ, на последните президентски избори кандидат за вицедържавен глава в тандем с Цецка Цачева. Манушев се води и вицеадмирал на военноморските сили, каквито по принцип нямаме в България освен няколко лодки с монтирани оръжия на тях.

Съществуват снимки как Манушев вечеря в лъскави ресторанти с любовницата на Веселин Маринов Веска.

Като време тези снимки съвпадат в периода малко преди да гръмне така наречения Суджукгейт. Припомняме, че това беше скандал в който бившия депутат от ГЕРБ и шеф на партията в Добрич Живко Мартинов беше обвинен, че рекетира търговци да му подаряват суджук, който уж бил предназначен за Бойко Борисов.
Наши брилянтно осведомени източници близки до премиера разкриха, че истината била съвсем различна. Суджукгейт е активно мероприятия организирано от Цветан Цветанов в комбина с Пламен Манушев. Като в интригата бил вкаран и Веселин Маринов и Веселина Пеева. Която да припомним е от Добрич.

След като Живко Мартинов беше разкаран от ГЕРБ, а и прокуратурата го погна, силния човек в Добрич стана Пламен Манушев. Който успешно успял да съсипе структурите на местно ниво и управляващите записаха срамни резултати в столицата на житото. Точно заради това Бойко Борисов се закани, че ще разкара менте морския генерал.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени