Бонбонова от „Ергенът“ с ново гадже в Турция

https://hotarena.net/laifstail/bonbonova-ot-ergenat-s-novo-gadje-v-turciia HotArena.net
Бонбонова от „Ергенът“ с ново гадже в Турция

Благовеста Бонбонова, изглежда, е преживяла „Ергенът“ Виктор Стоянов.

Красавицата, която се влюби в така желания от всички дами мъж в предаването, в момента е на романтична почивка в Турция с новата си изгора. Издаде се тя самата, след като качи видео от нощен клуб в турския мегаполис. От него се вижда как на масата на плеймейтката има две чаши, което навява на мисълта, че е на воаяжа в южната ни съседка с любимия си.

Двамата с мистериозния мъж се настаняват в един от най-луксозните и скъпи хотели в Истанбул. Ако съдим по начина на живот, който мацката води в Турция, можем да заключим, че половинката й е заможен тип.

 Блага и тайнственото й гадже си подаряват обяд в един от най-скъпите ресторанти в Турция.  Проверка на „България Днес“ установи, че да хапне прилично човек при световноизвестният готвач Нусрет Гьокче, прочут като Беят на солта са нужни няколко стотачки.

 

8 Коментара

ха ха Хо

преди 1 година

Безгащикова е в Турция с тур.агенцията Бохемия и с приятелка.Отишла е да си свали гащите пред някой турски ерген.Защото това и е амплоато.

Коментирай

Майка ти

преди 1 година

Тая май се влюбва във всеки, който й обърне повечко внимание... Има си психичните отклонения момичето.

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

Смешници от сайта защо изтрихте вчерашното материалче за ергенката Капитонова и стиснатия и спонсор?Той ли ви заплаши?

Коментирай

hhhhhhh

преди 1 година

То това е най-голямото постижение в живота ѝ - да спи в скъп хотел и да яде в скъп ресторант. Капацитет за повече няма. Мацка иначе не е - табуретка някаква, по-смешна дори от НиЛо-то, което е трудно за постигане.

Коментирай

555

преди 1 година

Няма ли да се похвали, че е прочела "Под игото"?!

Коментирай

ХхХ

преди 1 година

Най-лошото е, че е пълно с такива откачалки. Стари моми, изпаднали в паника,че биологичният им часовник тиктака все по силно.

Коментирай

ZAZU

преди 1 година

Ах, че хубав въпрос! И аз исках да знам отговора !

Коментирай

123

преди 1 година

Taq pak gnusna prostitutka ot ciganski proizhod

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.