Борис Солтарийски натиска Аделина за второ дете (Певецът мечтае за момченце)

26 Декември 2016, 12:00


Беквокалистът на Слави Борис Солтарийски е твърдо решен, че през новата 2017 г. ще увеличи семейството си с още един член, научи HotArena.


Двамата със съпругата му Аделина имат желание да се сдобият с момченце и са започнали здраво да работят за него под завивките. При късмета, който имаха с дъщеря си Ема, едва ли ще имат проблеми скоро пак да станат родители. 
 
 
Музикантът много искал да си има момченце и така малко да уравновеси силите у дома. Не, че не обожавал да угажда на двете си любими жени – Аделина и Ема, но вече се замислял за момента, в който малката ще порасне и той няма да може да я забавлява. Искало му се да има някой, с когото да прави чисто мъжки неща – да гледа или играе футбол, да ходи за риба и да обсъжда жените. 


Той още в началото се пошегува с жена си, че толкова я харесва, че ще й направи поне три деца. И явно не се е отказал от тази идея”, издават близки до зевзека от „Шоуто на Слави”. 


За щастие, половинката му също се радвала на децата и макар много да искала пак да се върне към работата си на модел, била готова да рискува добрата си форма за още едно две бебета, с които да напълни къщата си със смях и любов. Освен това никак не й липсвали средства и ангажиментите й на модел не си стрували чак толкова много усилията. Освен това Аделина вярвала в приказката, че многодетните майки са много по-младолики от другите и искала да я изпита на практика. 


Плановете за още деца в семейство Солтарийски успяват да разбият на пух и прах слуховете, че съпрузите не са никак щастливи един с друг. През последните месеци се появиха доста спекулации по темата, но както манекенката, така и певеца избраха да не им обръщат никакво внимание и да се съсредоточат над по-важното – увеличаването на числеността си. Аделина дори спряла да брои калориите си, за да събере сили за една предстояща бременност, предават от Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Прям
преди 5 години
0
Я пък тоя...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени