Братът на Елена Паришева трепал и нея, и гаджетата й! Тя често се включвала в женски боеве в селските дискотеки (Подробности за бурното й минало)

11 Юли 2017, 15:00


Преди години Елена Паришева нашумя със собствения си талант и творчество, но откакто избра да остави своя път, за да последва този на любимия си – футболиста Ивелин Попов, я наричат „жената на Попето“, а не певицата Елена, напомня HotArena.

 

Феновете й все още се надяват тайно тя да се завърне на сцената. За кариерата си е разказвала доста, но за детството си почти не е говорила. Ето интересни фрагменти от него:

 

Елена Паришева е родена на 2 август 1984 г в Троян. Има двама братя – Емил и Пламен. Интересното е, че до третия месец се е казвала Илияна, защото е родена на Илинден. Майката на баща й отсякла: „Не! Трябва да носи моето име“, подчинена на традициите, че детето трябва да се кръщава на бабата, разкрива „Шоу“.

 

До 6-годишна възраст живее в Троян, но почти няма спомени от този период. Съществената част от детството й минава в Козловец. Брат й Емил е с 5 години по-малък от нея, а Пламен е от първия брак на баща й и е по-голям от Елена с 12 години. Когато малкият тероризирал бившата певица, големият го връзвал за едно дърво и го карал да се извинява. Емил често я биел, както и гаджетата й.  

 

Но най-лошото й пребиване е с дървена лагерница. С брат й са се спускали по един баир. При едно от спусканията тя така се пребила, че цялата е била в рани и зверски ожулвания. Една седмица е лежала, докато се възстанови.

 

Паришева не си поплювала и тя самата е скачала на бой. Между махалите в Козловец е имало вражди. В дискотеките се гледали на криво, което по-късно преминавало в женски калабалък, в който и тя се включвала активно, за да не предаде компанията си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени