Братя Аргирови прибраха децата си в България

1365
20 Май 2020, 12:00Под един покрив събраха семействата си братя Аргирови. Благовест и Светослав извикаха наследниците си в България по време на карантината и те все още са тук, научи HotArena.


Синът на Светослав живееше в Холандия преди пандемията, където учеше хотелиерство. Младежът обаче бе извикан от баща си в България и изкара пълна 14-дневна карантина, преди да получи право да излиза навън.


За целта той дори живееше в самостоятелен апартамент, който баща му нае в кооперацията, в която сам живее. В същия блок е и брат му Благовест със семейството си.


Много се радвам, че сме всички заедно под един покрив. Момчето ми в момента се учи упорито и работи върху дипломната си работа.”, споделя пеещия близнак.


Той издаде и че тази седмица ще излезе първата нова песен на дуета Братя Аргирови. Парчето ще се завърти и по радиата след 20 май, пише „България днес”.

Другият от дуета–Светослав, също привика наследниците си в България. От два месеца в дома му живеят синът му Александър, заедно със съпругата си и първородното им дете.


27-годишния пилот пръв направи певеца дядо, а заради липсата на полети по време на карантината пристигна с цялото си семейство в България.


Миналата година по това време легендарния дует даде заявка за завръщане на сцената. След като Светослав се прибра окончателно от Норвегия, с Благовест решиха да запишат нов албум и отново да се посветят на музиката.

Най-известните близнаци от соца обмислят да презапишат и старите си песни с нов аранжимент, за да зарадват публиката. „Много хора се радват именно на тях. Мислим по въпроса”, споделя още Благовест.
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени