Бременната Капчикова се пусна без дрехи

https://hotarena.net/az-jenata/bremennata-kapchikova-se-pusna-bez-drehi HotArena.net
Бременната Капчикова се пусна без дрехи

Само по манто и бременно коремче се пусна моделката Ася Капчикова. Бъдещата майка, която ще роди много скоро, се нащрака с поредна бременна фотосесия, видя HotArena.

Моделката не се притеснява, че през бременността е качила някое килце отгоре, тъй като й личат само в корема. И Капчикова все още изглежда перфектно, пише „България днес”.


Моделката направо сияе, след като месеци наред ловко успяваше да скрие истината за състоянието си. Наскоро тя официално се похвали с наследниците, които очаква и очевидно ще посрещне в близките седмици на бял свят.
 

10 Коментара

АзАз

преди 3 години

Ася, хубаво си намерила мъж, забременя и се скри както подобава на бъдеща майка. Снимките в писание "Кенгуру" стигаха, за да покаже на аудиторията си, по нежен и хубав начин, че очаква близнаци. Но сега следват снимки като тази ли? С гол корем, с отворена уста и с премрежен поглед. Не й подхожда вече това поведение на новия й статут. Да очакваме като роди да се снима надупена с децата си ли? Ася, харесвам те, мила си, домошар си, готвиш супер, имаш хубаво "р", добре направи, че се оттегли от публичния живот на селфита, партита, дупета, фризьорски салони, муцунки и тн. Намери си мъж, бременна си. Желая ти здрави бебенца и щастлив семеен живот. Другото го забрави, не отива на майка! Вулгарно е! Запази хубавото си тяло и секси погледите за мъжа си, не за публиката, намери си друга работа или почни да учиш нещо и не превръщай един ден децата си в рекламен продукт. Забрави миналия си живот и Бъди щастлива!

Коментирай

Ради

преди 3 години

Това вече е прекалено. Птеклонение пред майчинството, но всичко трябва да е с мярка. Друг е въпроса когато ти е навик да си показваш всичко. Предишните снимки, за Кенгуру, имаха стил, тук простее.

Коментирай

Аз Аз

преди 3 години

Нова звезда си! От скоро наред коментираш! Ама по- кратко! Много сложно съветваш тез вехти курви! Няма да те разберат! А и е малко смешно! Боклука си изка ритник! А тва джудже да си скрие голия мях помашки!

Коментирай

АзАз

преди 3 години

1во здравей, 2ро не ми присвоявай Името и 3то се опитвам да давам винаги градивна критика с нормален подход и тон. Ако някой от мен коментираните личности пък вземе, че прочете това и се вслуша, значи мисията ми е успешна. Желая и на теб хубав ден.

Коментирай

До Аз Аз

преди 3 години

Никой не ти присвоява името ! Ама сега ще го правя !! Ей така ! Много на сериозно се взимаш , май тва работиш!!! Ще коментирам с какъвто си изкам име!

Коментирай

Бизона

преди 3 години

Ей, крадец на имена!

Коментирай

Дидо

преди 3 години

Виждал съм бременни животни по различните тв канали,но да демонстрираш нещо което е дадено по природа при жената, е простотия. Много българки,които без показни изяви тихомълком раждат красиви и здрави българчета,да живи и здрави,Бог да ги пази!

Коментирай

фен

преди 3 години

Бих ти се изсрал в устата ама си много гнусна

Коментирай

Мими

преди 3 години

Защо ни го причинявате това?

Коментирай

......па

преди 3 години

Грозна работа е това "модерно" да си развяваш бременния корем.У главата като травестит е тази "моделка" на глупостта.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.