Цвети Разложка с престижна награда от „Знаменитост на годината“ 2021

03 Декември 2021, 10:21


Цвети Разложка стана знаменитост на годината в категория „Успехи зад граница“

 

Само преди броени дни се състоя най-бляскавото и дългоочаквано събитие на годината. На 29 ноември в столичния хотел „Маринела“ бяха раздадени престижните награди „Знаменитост на годината“ и „Business & Fashion Awards“ 2021. На церемонията присъства родният хайлайф, както и лица от политическия и бизнес елит. Призове получиха най-заслужилите личности и брандове през годината.

 

Цвети Разложка си тръгна със статуетката за знаменитост на годината в категория „Успехи зад граница“. За никого не беше изненада, че именно Цвети грабна този приз. Тя е успешен български модел и носител на редица престижни титли от конкурси за красота в България и чужбина. Носител е и на приза „Знаменитост на годината“ 2020. Цвети е и първата Лейди България, а от няколко години е и собственик и организатор на световния конкурс „Lady Universe“, както и на още няколко престижни марки.

 

Заслугите на Цвети са неоспорими и затова съвсем очаквано тя спечели една от най-важните награди на „Знаменитост на годината“ и „Business & Fashion Awards“ 2021. Не могат да се изброят всички успехи на Цвети, но със сигурност нейното име е важно и оценено в световния моден елит. Още едно доказателство за това е, че Цвети Разложка е канена на редица модни събития, конкурси, фестивали и ревюта по цял свят.

 

Тя често журира в престижни конкурси като „Мис Русия“, а след наградата „Успехи зад граница“ със сигурност ѝ предстоят още много постижения и отличия. По време на церемонията по връчване на статуетките на ,,Знаменитост на годината” 2021, Разложка обяви че предоставя патентите си за ,,Business & Fashion Awards” и ,,Lifestyle Awards” на г-н Християн Гьошев. За безупречната визия на Разложка по време на бляскавата церемония се погрижиха от модна марка ,,Andrews”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Коко
Преди 1 година
0
Какво е това носовато нещо, никой не е и чувал за такава, че чак и в чужбина. Нито е млада, нито хубава. Поредната безсмислена награда
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
Преди 1 година
0
С какви безсмислици само запълват живота си някои твари.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ИМАМ ВЪПРОС
Преди 1 година
0
ТОЗИ ДЪРТ ПРОСКУБАН ПАРЦАЛ С КАКВО Е ИЗВЕСТНА? МОЖЕ БИ С ИЗКУСТВЕНИТЕ СИ ЗЪБИ И ПЛЕШИВА КРАТУНА КОЯТО Я КЪРПИ В МАГАМА 3 ЧАСА ЗА ДА ПРИЛИЧА НА НЕЩО И ПАК ПРИЛИЧА НА НИЩО. СЪСУХРЕН БОКЛУК ДОСАДЕН ГРОЗЕН
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени