Даяна е враг №1 във „Фермата“! Зрители също я недолюбват

https://hotarena.net/az-jenata/daiana-e-vrag-1-vav-fermata-zriteli-sashto-ia-nedoliubvat HotArena.net
Даяна е враг №1 във „Фермата“! Зрители също я недолюбват

Във враг номер едно се превърна Даяна Ханджиева във „Фермата\".

 

Актрисата е недолюбвана от всички останали участниците в риалитито с изключение на Петър. Дори зрителите не я харесват.

 

Именно към пилота Даяна има любовно влечение и го демонстрира с всеки изминал ден.

 

Звездата от „Скъпи наследници“ дори оплю най-верния си човек в шоуто - фокусника Йордан, пише „България Днес“.

 

„От цялата ферма Данчо ми е най-противният човек“, каза пред други участници Дая.

7 Коментара

......па

преди 3 години

На мен Даяна ми е безразлична също като треторазрядна акртиса каквато го раздава и у Фермата.Но ДанЮ Жалкия ми е противен от първия ден и не се излъгах в преценката си. Двамата с Камелия напълно си се заслужават. Типичен егоистичен коцкар бройкаджия сложил личния си пореден сърбеж пред щастието на болното си дете/сам го каза/.Предпочете писмото от "годеницата" само за да види дали виси още на този клон преди да се прехвърли на друг.Жалък Нарцис.

Коментирай

Azz

преди 3 години

Жалко курве! Гордостта на мама и татко! Пълно дъно е тая жалкарка!

Коментирай

абе,

преди 3 години

Камелия и Данчо разиграха гОлЕмо театро във Фермата.Защо изобщо влезе тя след като си ги знае какъв е.Сама написа- поредна грешка с ново име.В случая Даяна е лапни шаранката, че клъвна на въдицата за застаряващия Казанова. Ако не беше тя,щеше да е друга.Той си е такъв и Камелия прекрасно го знае.Влизайки в предаването тя единствено се "рекламира",като жената превзела "убавеца"от съпругата и болното му дете.А той е просто ДЪНО.Пъпчаса и се състари,стана зъл от това че е отхвърлен и не е станало това което желае.

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Куку Ванче вземете се с магьосника,приличате си по жалкарство.И без Даяна Пешо няма да е твой защото е пич.

Коментирай

1

преди 3 години

Даяна не ми харесва, разглезена и с високо самочувствие, с едната хубост не става, трябва и талант, и поне малко ум, и да знаеш какво искаш.

Коментирай

Баба Генка

преди 3 години

Едно време на баба много и аресваше туй предаване, ама тоз сезон е като бай брадъро на село! Интрижки, скандалчета и туко нема,оп дават и някоя овца. Не става тъй. За таквиз моми като туй Дайче на село им казваме "трудни" оти трудно отказват на момците.

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Бохема сваляч ДанЧ след като беше отхвърлен от поредната му набелязана забежка,виси като злобно бабе по прозорците и ъглите да дебне Пешо и Дая.Нещастник злобен.Да си надява ританките с които спи да си гушка плюшената играчка и да се скрие.Смешник.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.