Даяна Ханджиева показа гаджето (Любовницата на Ники Илиев гушка баскетболна звезда)

9651
13 Октомври 2018, 10:00


Даяна от "Скъпи наследници" мачка постелята с млад баскетболист, видя HotArena.


Екранното Кате не си губи времето, а се е ориентирало към перспективния играч, който живее зад Океана. Доказателство за това е снимката на двойката, която лично Кристиян Ставрев, известен като Кико, сподели. Под фотоса исполинът разкрива пред американските си авери, че мацката до него всъщност му е гадже. 


Бърза справка в гилдията показва, че Кикo неведнъж е придружвал Даяна по светски събития и връзката им изобщо не е тайна. Просто тя не иска да става известна с гаджето си, а с играта си пред камерата. Така митовете, че Катето е развела Ники Илиев и Саня Борисова рухват на пух и прах. Както и съмненията за близостта й с друг от сериала - Орлин Павлов.


Гаджето й е с три години по-малък от нея, но това не ги притеснява. Освен по хип-хоп заведения, през лятото двамата често можеха да бъдат засечени и на морето, а връзката им е от около 6 месеца. Самият Кико не е случаен играч, а потомствен спортист. 


Майка му Иванка и баща му Спас са баскетболисти. които след това стават треньори. Преди три години Кико печели щатска титла със своя Екър Колидж. Не е ясно как влщбената двойка поддържа искрата от разстояние, но двамата много си подхождали и имали сходни интереси. 


Двамата крият къде са се запознали и как е зпочнала връзката им, предават от България днес. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени