Диана Любенова прибра американския си мъж

3070
10 Юли 2020, 16:00


Диана Любенова и американският продуцент Лес Уелдън са отново заедно, научи HotArena.


Те са възобновили отношенията си преди повече от 10 месеца след дълга раздяла. Потвърждение за това са и общите им снимки от неговия профил. Последната му публикация е от май, когато двамата са били до Боянския водопад. Диана и Лес изглеждат щастливи и усмихнати. Преди това в профила му отсъстваха техни семейни снимки, а той се беше отбелязал като необвързан. Диана никога не е коментирала раздялата им. Двамата имат 9-годишна дъщеря София, която е на седмото небе от щастие заради събирането на родителите си. 


Ренесансът на връзката им се отразява доста добре на Диана, която буквално сияе, пише Галерия. Актрисата видимо се е подмладила и е свалила 7-8 килограма. С Лес се разделиха през 2018 година като злите езици говорят, че причина е изневяра от страна на продуцента. Явно Диана все пак му е простила. Връзката й с Лес започва преди 16 години. Запознават се на вечеря, организирана от Башар Рахал. 


Дълго време Диана се страхува да заживеят заедно. В крайна сметка те се събират под един покрив и заживяват на пъпа на София, в сграда, строена през 30-те години на миналия век. Преди Лес актрисата имаше връзка с колегата си Борис Панкин. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сова
преди 3 седмици
0
Досада...скука..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?
преди 3 седмици
-3
Предполагам, че по време на раздялата им, този човек е бил при законната си съпруга.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди 3 седмици
-3
Не ни интересува.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени