Джизъса в писмо до БТА: Не съм фалирал!

07 Май 2022, 17:00


"На всички, които твърдят, че съм фалирал, искам да кажа: "Не знаех, че имам толкова "счетоводители", които ми наглеждат сметките.

Явно обаче гледат други банкови сметки, а не моите, защото тотално бъркат. Нямам финансови проблеми и който твърди обратното, може да ми се обади“, това заяви футболистът Благой Георгиев в писмо до БТА.

Той уточни, че негативните публикации по негов адрес не му влияят, но шокират партньорите му, които не са запознати с детайлите. "А дали ще предлагам брак, дали съм сгоден, дали вече съм се оженил, това касае само мен и човека до мен“, осича Джизъса.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Доообре бее
преди месец
-1
Това да го потвърди или Златка, или някоя жена, която го познава!!! Ти си долнопробен лъжец, Благойчо!!! И 200 официални писма да изпратиш до 200 медии никой не ти вярва! Приличаш точно на пропаднал, скъсал джоба циганин!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бони
преди месец
-2
Не фалирал, а банкрутирал е Набожният Благой Георгиев. Срам няма ли поне от децата си. Как с лека ръка ги оставя, татуси те може да изтрие, но тях не можа. Човек като е млад прави грешки, но на 40 г.... Ъкъл няма, поне да беше изчакал няколко месеца. Начало февруари с Златка в края вече женен официално за друга, или за парите и. След 3 год. да се готви следващата. Каква е тази влюбчив натура. Нарича се болест. И защо се скри Март и Април на Бали, да си понесе срама в България. Ами чака се 5 то дете. Сми5 това момиче няма ли родители да го спрат. Преди год. на Куини Алис се намеси ха, а тогава имаше само 2 деца. Срам, срам.. Да го издържат жени...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени