Джулиана Гани пак на почивка с „приятел”

05 Декември 2021, 13:00


Джулиана Гани пак е на почивка, като май отново я придружава, „много добрият й приятел”, с който се разходи по Лазурния бряг преди няколко седмици. Тогава още преди да се прибере в България, Джулиана обяви, че се развежда, защото разбрала за романтичен чат на мъжа си – фитнес инструкторът Илиян Найденов, с друга жена.

Вече доста време бившите влюбени са във война. Илиян пусна скандални записи в мрежата, придружени с обвинения. Сред тези на Джулиана към него пък е, че не й дава да вижда сина им Давид. Не се знае съпрузите да са преодолели проблемите си, но пък работата си върви. Илиян върти фитнеса си в Монтана и търговията с чайове, а пък Джулката рекламира най-различни продукти.

Тези дни едрогърдата блондинка е в чужбина, но не издаде дали пътуването й е свързано с работни ангажименти или е на ваканция. Тя не разкри къде точно се намира, но пък показа хубави гледки, луксозни заведения, апетитни вечери и закуски. В едно от клипчетата сподели, че по съвет на „тренера си” не яде никакви въглехидрати.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hah
Преди 1 година
0
Вероятно е със сводника си...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени