Доц. Захариев от „Откраднат живот” вече закусва само айран

531
04 Април 2021, 12:53


Емил Марков, който играе доц. Петър Захариев в „Откраднат живот”, никога не се успива. Всяка сутрин към 7 часа той кръстосва централните столични паркове със своята домашна любимка Рая. Кучето на известния актьор и сценарист не е расов екземпляр, с жена му Албена Павлова са го намерили на междуселски път и от тогава го обсипват с грижи.

Онзи ден Емил отново изведе псето си на разходка. Преди с животното да стигнат до градинката, артистът посети кварталната пекарна, но не си купи оттам дежурната баничка, с каквато папараците на Уикенд неведнъж са го засичали по улиците. Този път той си взе само айран. Явно Марков е минал на диета, с която се надява да свали натрупаните през зимата килца. Екранният доц. Захариев не е напълнял драстично, но е пуснал шкембе през студените месеци, в които е похапвал предимно калорични храни.
Емил изпи мътеницата си, още преди да стигне до парка. В градинката той свали каишката на Рая и я пусна да тича с другите кучета. Докато домашната му любимка сновеше по тревата, стопанинът й четеше поставените край алеите информационни табла и билбордове.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени