Докато дава оценки в „България търси талант“: Мъжът на актрисата Евелин Костова стана детегледачка

23 Март 2022, 15:00


Мъжът на Евелин Костова – Михаил Петров, се превърна в детегледачка. Младокът се грижи основно за дъщеричката им, която се роди през октомври 2020, докато половинката му е затрупана от работа. Евелин жунглира между ангажиментите си като актриса и водеща. Тя била затрупана от куп професионални предложения, сред които – снимките на новия сезон на „Съни бийч“, роля в „Завръщане 2“ на Ники Илиев и жури в „България търси талант“.

 

Любовта й с Михаил е калена от трудностите на професията, защото той също е актьор. Евелин неведнъж е казвала, че мъжът й е страхотен и всеотдаен татко и му има пълно доверие в отглеждането на дъщеря й. Въпреки че някои го намират за абсурд – заради роднинската им връзка, Евелин и Михаил гледат с усмивка на обстоятелствата, пише "Галерия".

 

Че са пети братовчеди разбират от дядото на брюнетката, който се заел с родословното дърво. Всички са в шок, без Евелин, която реагира с чувство за хумор: „Значи няма нужда да се женим, щом вече сме роднини“.

 

Познанството им датиpа от по-далеч, срещат се като деца, а първите искри прехвърчат по време на театрален фестивал във Враца. Тогава само си загатват за живота в бъдеще и близо девет години след това се радват на домашен уют, жилище и наследница.

 

„Моята дъщеря е страшно емоционално дете. И в негативните си, и в щастливите си моменти. Характерът е на баща й - щура на ръба на непослушна, супер енергична и вече усещам как си имам работа с дете с характер, а не с бебе. Заинатява се понякога. Тича и се смее с глас, когато е щастлива, и това ме зарежда“, казва Евелин.

 

Мъжът й съчетава грижите за детето с работата си като лектор, но намира време и за хобитата си, едно от които е фотография.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени