Две от тризначките бездомни и без стотинка в Англия! Просят пари от познати в мрежата

2015
15 Септември 2020, 11:14


Бездомни и без стотинка в джоба! Такава се оказа съдбата на две от прочутите тризначки- Вяра и Надежда. Това става ясно от публичните и молби приятели да ги приютят, да им намерят работа и да им дадат пари, видя HotArena.

"Има ли някой в центъра на Лондон, нямам една стотинка... Помогнете ми", пише Надежда Станчева.

По думите на блондинката, която преди години със сестрите си бе корица на Playboy и участник във ВИП Брадър, двете сега изпитват огромни затруднения на ОстроваСледва ново молба към близките й "Някой има ли свободна стая да ни приюти?", пита Надежда, като сред получените отговори от има и откровено неприлични такива.

„Отивам на посолството на България да каже че съм бездомна и че имам проблеми с документите ми... Една любезна жена ми даде лист с някакъв имейл и ми каза че това е с което могат да ми помогнат. Срам ме е че имам, български документи и че сме били европейци“, споделя още тризначката (правописът е запазен)

Според твърденията на Надежда, със сестра си година и половина работили като чистачки, сменяйки десетки фирми. След седем месеца изкарали в "Паундленд"  (известен магазин в Англия на принципа на „всичко по лев“, само че за един паунд) и една година работили в църква. Сега двете сестри подали документи за работа във всички магазини, но не били извикани, тъй като не им трябва персонал.

От разкритията на Надежда още става ясно, че с третата сестра Любов са скъсали взаимоотношенията си, след като тя  отмъкнала любимия мъж на Надежда и заживява с него.  Но това съвсем не е всичко в изпълнения с драматизъм живот на култовите сестри. Новата драма сага е свързана с мъж на име Петър,  сочен от Надежда за неин бивш любовник.

„Кой ми сложи наркотика. Кажи как ще ме друсаш сутрин до вечер защото съм се обадила на полицията и тя направи тест и ме попита дали взимам наркотици и къде живея а  аз живеех това във вас как ще ни продадеш дробовете и ще ни направиш проститутки", реди в типичния стил Надежда (Правописът е запазен).

Отговорът не закъснява.

„Психически тормоз. Освен това натоварваш всички. Лъжите ти нямат край. Отиваш на съд“.

Докато текат драматични ситуации в живота на русокоските двете отпразнуваха преди броени дни рождените си дни „въоръжени“ с бутилка вино в компанията на говорещи на английски език мъже, които снимат Вяра и Надежда пийват и се забавляват.  Освен това демонстрират хубави дрехи и  аксесоари, пише „България Днес“  „Едно момче ни заведе и ни ги купи и не са скъпи всичко е на 70% намаление“ защитава се Надежда от нападателите.

„Боже този народ ако помогне, непременно трябва да се изгаври с теб… ужасни хора“, пише Надежда.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дивак
преди седмица
0
Много важно ще пия още една ракия, наздраве на всички истински българи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
s
преди седмица
0
От клиповете им ми приличат на хора (вече) изпаднали в психически проблем. Психясали + Голямо самочувствие неподплатено с нищо. Все двете като се мъкнат, говорят ТРОСНАТО, твърдо и грубо (това им е точната дума за акцента на бг), ами кой ще иска да се захване с тях - ни мъж, ни работодател. Докато не станат самостоятелни една от друга, няма да има оправия. Както сестра им като се отдели, почна да има нормален живот. Хората им се смеят и подиграват, те мислят, че са интересни и с нещо по-специални от всички останали които си изкарват прехраната с труд и/или образование.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди седмица
0
Тия мързелки да се хванат на работа и да почнат да си изкарват парите с чествн труд. За мързеливи, грозни и глупави хора много работа няма, те дори и работливите хорица, които вадят аспержи, ягоди и чистят тоалетните ще обидят.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди седмица
0
Утайка!! Гнусни,мързеливи,неграмотни,шизофренични!! И Господ не може да им помогне!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди седмица
0
Никой по света и у нас не се интересува от тези амеби които тЪпарев пробута в просташкия "Голям брат".Престанете да ги натрапвате.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Lina
преди седмица
0
Никъде във видеото от рд няма говорещи на английски мъже. В профилите и на двете го има и някскъв им казва да се гледат, а не да гледат него...приказки от хиляда и една нощ, хората им дават телефони на агенции за чистене, те не искат да чистят..момичетата очевидно си изкарват някой и друг паунд легнали
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени