Екзотичната синоптичка Стефани танцувала при Слави, мечтае да е детска учителка

28 Ноември 2021, 17:00


Преди месец екипът на Нова тв се сдоби с нова звезда. Това е екзотичната синоптичка с нестандартно име Стефани Рубен Обадяру. Тя е само на 22 години и във вените й тече смесена кръв – майка й е българка, а баща й е нигериец. За съжаление, таткото на чаровната мулатка вече не е сред живите.

Родителят на Стефани починал преди 8 години, когато тя все още била в трудната тийнейджърска възраст. „Преживях травма, която ме накара да осъзная от малка по-важните неща в живота. Тежко е. Хората, които са преживели нещо подобно, знаят, че времето не лекува. Свикваш с болката и я притъпяваш”, споделя синоптичката.

Тя е израснала в столичния квартал „Люлин”, а най-близкият й човек е баба й. Именно възрастната жена насърчила внучка си да тръгне по конкурси за красота и да се изявява на сцена. Тя повтаряла на малката Стефани, че е красива и не трябва да задоволява с малко. „Винаги съм искала да работя в телевизия, но нещата се случиха съвсем неочаквано. Изключително благодарна съм за възможността!”, казва хубавицата.

Преди да изгрее на малкия екран, Обадяру е работила 5 години като модел. Баба й я подтикнала да ходи по кастинги. Първата й изява била в музикален видеоклип, а после получила и много покани да се снима във фотосесии, дори в реклами за чужбина.

Екзотичната красавица се е пробвала и като танцьорка. Тя е участвала в „Шоуто на Слави Трифонов”, по-точно във формата „Танцувай с мен”. По това време Стефани била още хлапе, но всички от екипа много я харесали, макар че не спечелила. Интересна подробност е, че на кастинг за същия сезон се е явявала и колежката й Натали Трифонова, която сега е звезда на конкурентната Би Ти Ви.

Образованието, което Стефани е избрала да следва, няма нищо общо с телевизията. Тя е завършила испанска гимназия, а в момента изучава „Неформално образование” в Софийския университет. „Тази специалност се занимава с педагогика, но се фокусира върху по-алтернативни методи на обучение, защото децата научават нещата по-лесно чрез игри”, коментира Обадяру. Тя иска някой ден да основе собствена детска школа, където да преподава чужди езици – например английски, испански или френски.

Синоптичката описва себе си като „слънчев, позитивен и усмихнат човек”. Казва още, че се раздава в работата, старае се да бъде естествена, но все още доста се притеснява в новото поприще. „Нямам опит в телевизия, но това няма значение, защото с всичко се свиква”, твърди Стефани. Факт е, че все още изглежда леко неуверена и от време на време прави грешки, явно от притеснение.

Предстои да видим дали екзотичната хубавица ще успее да задмине по популярност конкурентката си Натали Трифонова, която с изгряването си на малкия екран успя да се наложи като фаворитка на зрителите, писа "Уикенд".

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени