Емануела пази традициите на баба си

1808
29 Декември 2019, 13:00


Емануела държи на семейните традиции. Изпълнителката на „Аре, дърпай” спазва всички обичаи на празниците, които е научила от баба си, видя HotArena.

„За мен Коледа е семеен празник, въпреки че модерните проучвания казват, че Исус Христос не се е родил на 25 декември. Без значение, това е един хубав повод, в който да бъдеш със семейството си, да си разкажете някакви неща... От моята баба, Бог да я прости, съм се научила, че семейството е много важно, въпреки че при мен не ми се получи, колкото и да ми се искаше”, споделя Емануела с усмивка.

Певицата допълни, че се стреми да предаде на двамата си сина традициите, които е научила от баба си, пише Уикенд. Емануела бе готова месец по-рано за празниците и нямаше търпение да зарадва близките си с подаръци и добро настроение. Хитовата пайнерка през смях си припомни, че миналата година малкият й син Димитър поискал барабани от Дядо Коледа, а сега нищо не искал. „Зааяви ми, че само малко иска да си почине вкъщи. Не знам откъде го е чул, може би от мен”, сподели през смях Емануела. Тя попитала малкия си син дали е написал писмо на Дядо Коледа, а той отвърнал: „О, не, нямах време”. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени