Емануела създава своя компания

09 Май 2022, 14:05


Попфолк певицата Емануела търси нови таланти, узна HotArena.


Красивата изпълнителка е част от нова музикална компания, която ще се казва РА Мюзик. Фирмата, която ще търси нови звезди, е създадена преди броени дни.


Продуцентският екип се състои от известната певица Емануела и колегата й Александър Попов, по- известен в средите като Супер Саш. Двамата работят от години заедно и зад гърба им седи едно истинско приятелство. Освен това преди месеци създадоха и съвместен дует.


Екип на „Телеграф“ потърси певицата за коментар, но тя не отговори, затова се свързахме с партньора й Александър Попов, който коментира пред екипа ни идеята за създаването на новата продуцентска компания.

 

„От известно време обмисляме да създадем такава фирма. С текстописеца Петър Петров и Емануела работим успешно дълги години. Най-много се мотивирахме, след като започнахме да развиваме много успешно кариерата на младата звезда Антонио. Това ме накара да си мисля, че бихме могли да се справим толкова добре и дори още по-добре, ако създаваме нови звезди“, разказа пред „Телеграф“ Супер Саш.


Той допълни още, че в началото на месец юни им предстои да направят и първия голям кастинг в търсене на нови звезди за музикалната си компания.


„Жанрът, върху който сме се съсредоточили, ще е т.нар. комерсиален попфолк. Този стил музика ни е добре познат и сме силни в това. България е пълна с много талантливи млади хора, които имат нужда от правилна подкрепа и много работа, за да успеят, и ние ще им помогнем именно в това“, споделя още Попов.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баста на чалгата
преди седмица
0
Пълен отврат.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени