Ева Веселинова заведе близнаците на църква

23 Май 2021, 14:09


Минаха 40 дни, откакто Ева Веселинова даде живот на близнаците си – момче и момиче.

По този повод тя заведе наследниците си на църква. „40 дни безгранично щастие! Днес свещеникът прочете чиста (майчина) молитва за мен и бебчетата ми в предверието на храм „Света София”. След това децата ми бяха въведени в храма и благословени! А у дома ни чакаше топла и много вкусна питка, приготвена от свекървата. Нищо вече не е същото. Животът е прекрасен!”, сподели младата майка в социалната мрежа.

Прави впечатление, че Ева още не си е врънала формата отпреди раждането, но пък е още рано, като се има предвид, че носеше в утробата си близнаци. По време на бременността тя често си угаждаше със засукани манджи и не се притесняваше, че после трудно ще свали натрупаните килограми. „Важното е, че децата да са живи и здрави! Има време да отслабна!”, коментира Веселинова.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhhhhhhh
Преди 1 година
-1
Завела ги е, за да ги снима и да ни занимава с живота си и техния - горките деца. Винаги съм съжалявал деца, чиито родители ги използват, за да се правят на интересни онлайн. Социалните трябва да се намесят в такива случаи вече! От реклама на пелини, до разходки из църкви!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
Преди 1 година
0
Ева има много да наваксва защото плейЛейки,"моделки"и "инфлуенсърки" си навират децата да рекламират каквото се сетите за пари.Само Тоца за фукня.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени