Евгени Минчев се крие в Плашилото! (Вижте как съвпадат уликите)

3265
05 Октомври 2020, 15:09


Евгени Минчев e Плашилото в „Маскирания певец“. Уликите в последното шоу издадоха Лорда. В краткото видео преди изпълнението на Плашилото той се вози в трамвай. А част от кадрите са заснети в депо. Евгени Минчев е най-известният ватман в България. Преди да стане популярен, той кара... трамвай.

 

Oт визитката на Плашилото още стана ясно, че той обича реда и дисциплината. Това навява на мисълта, че участникът зад маската е военен. Или е тясно свързан с тази професия. Малко хора знаят, но Минчев е възпитаник на Военно училище. Напуска го малко преди да завърши.

 

Друга от важните улики, които издават Лорда, е, че е кралицата на нощна София и никога не спи. Всеизвестен факт е, че Минчев не пропуска светско парти. И купонясва до ранни зори. На въпрос на журито дали е роден в столицата, Плашилото каза „не“ с категоричност. Това още повече издава Минчев. Лордът е родом в Пазарджик, но това също не е понятно за широката аудитория, пише "България Днес".

 

Евгени има огромен музикален талант, който вече развива. Само за няколко месеца той записа две песни, които се въртят по всички радиа. Това е една от причините да се съгласи да влезе в шоуто. С изявите си той ще събере още повече фенове и последователи.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени