Фенове СКОЧИХА на Карамазов заради Мутафчийски! (Вижте целия скандал)

2037
25 Септември 2020, 11:01


Фенове скочиха на Владо Карамазов заради хвалби по адрес на шефа на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски! Известният актьор качи снимка с генерала в страницата си в социалните мрежи и предизвика недоволство сред почитателите си, които отхвърлят действията за справяне с коронавируса.

 

Някои от тях директно се отричат от Карамазов заради участието му в

кампании с „компрометирани личности“. Стига се дотам, че актьорът приканва несъгласна с него фенка да напусне профила му в инстаграм. Секссимволът на родното кино признава, че е очаквал подобна реакция. Той пуска фотоси от участието си в кампанията на българския лекарски съюз „Добрата дума лекува“.

 

„C моите приятели, моите спасители и моите пазители, Докторите в моя живот Костадин Ангелов и Благомир Здравков", гласи посланието на афиш с популярния актьор.

 

„Харесвам тези хора, защото са талантливи и много добри лекари - генерал Мутафчийски и проф. Ангелов. Уважавам лекарската професия и тя буди истинско възхищение в мен", казва Владо Карамазов. „Току-що остана с един почитател по-малко...", огорчена е фенката Mapuя. „Ако това, че казвам, че уважавам лекарската професия, е нещото, което заличава моята работа, заради която навярно сте почитателка, не говори добре за вас", отвръща й актьорът.

 

 „Бях ви почитателка заради актьорската ви игра и добрите филми, в които съм ви гледала. Аз също уважавам лекарската професия, но истинската такава, а не тази, която се политизира и използва за всяване на масов страх и контрол у населението. Съжалявам, но ням как да уважавам тези, които ги подкрепят", обяснява последователката, цитира "България Днес".

 

Според тях не е редно актьорът да гони последователка от профила си. По-скоро са на мнение, че артистите като интелигенция трябва да зоват за промяна предвид случващото се в държавата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вида
преди 3 седмици
-1
Фенове на Фигуранта се страхуват от евентуална конкуренция при президентски избори с кандидат професор доктор Мутафчийски.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Един редови лекар
преди 3 седмици
-1
И как точно я уважава лекарската професия тази почитателка?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Невена
преди 3 седмици
-3
Защо непрекъснато се призовава интелигенцията да подкрепи протестите? Не стана ли ясно,че именно интелигентните хора не ги подкрепяме, защото можем да мислим и разсъждаваме. Браво на Карамазов!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени