Филип Аврамов дава 200 бона за новата си къща! Всяка негова стотинка отива в нея и все не стига

3971
30 Август 2018, 14:00


Поне 200 хиляди лева ще струва новата къща на актьора Филип Аврамов, която се строи в софийския квартал „Надежда”, научи HotArena.

 

 

Звездата от доста време работи по проекта, на все не успява да го завърши. Основният проблем е в парите. 

 

 

Само за гредите за покрива на сградата актьорът е броил над 2000 лева, писа „Уикенд”. И това бил един от най-малките разходи по строежа. Непрекъснато се явявали нови и нови дупки в бюджета за къщата, които трябвало да се запълват. Фицата влагал всяка стотинка, която печели, в цимент, тухли, арматурно желязо, кабели, тръби и всякакви други строителни материали, за някои от които доскоро дори не знаел, че съществуват. Но все се оказвало, че има още нещо, което не е предвидил, а трябва да се купи. 

 

 

На всичкото отгоре майсторите му създавали проблеми. „Правят си, каквото си искат”, оплаквал се Аврамов на свои приятели. Той все не можел да случи на сериозен и кадърен майстор. Повечето идвали, когато сами решат, понеже взимали по няколко обекта едновременно. Бавели работата или работели толкова зле, че като види какво са направили, актьорът предпочитал сам да свърши всичко. „Имам проект и искам да се работи по него”, обяснявал Аврамов, но нямало кой да го чуе. 

 

 

В хода на работата забелязал, че българските майстори имат навик да строят не както е предвидено по план, а както на тях им е удобно. В резултат няколко вече били уволнени от актьора, а след всяка подобно уволнение работата започвала отначало, а с нея – и харчовете. Актьорът станал кожа и кости от работа и притеснения. Той няма никакво свободно време за почивка – или бил в театъра, или на строежа, или тичал след малката си дъщеричка. Често нямал време да сложи залък в устата си и карал по цял ден само на цигари. 

 

 

Това било голям проблем, защото откакто през май миналата година се роди второто му дете, актьорът бил плътно зает вкъщи и серийно отказвал работа, за да помага на жена си Севинч. „Фицата отказа много роли, за да е със семейството си, а това са си пари”, разказват негови приятели.

                                                                                                                                    

 

Актьорът се оплаквал, че докато завърши строежа и обзавеждането, ще остане без пукната стотинка. Хубавото е, че поне за терена не е плащал. Както „Уикенд” преди време писа, къщата е на мястото на родния му дом.

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени