Филип Буков: Дясната клапа на сърцето ми блокира в „Сървайвър“, плаках, че трябваше да си тръгна

22 Март 2023, 08:18


Плаках, когато ми казаха, че трябва да се оттегля от шоуто

Дясната клапа на сърцето на Филип Буков е блокирала в "Сървайвър".

Това показват изследванията в Доминикана на актьора, след като той припада четири пъти по време на снимките на предаването. Поради тази причина пулсът на звездата от няколко сериала пада, а понякога дори и спира.

Буков веднага е откаран в местна болница. Там прекарва 4 дни. Вързан е на системи. Лекарите го изследват за всичко възможно.

"За първи път ми се случва да припадам. Резултатите показаха, че съм получил блокаж на дясната клапа на сърцето. Направихме изследвания и след като се върнах, но все още не са готови", обясни пред "България Днес" Буков.

Заради сърдечния проблем той е принуден да напусне предаването. Лекарите му обясняват, че здравословното му състояние не позволява на звездата от "Татковци" да продължи участието си.

Актьорът получи лекарска забрана да продължи участието си в шоуто
Актьорът получи лекарска забрана да продължи участието си в шоуто

Актьорът приема тежко новината. Той тренира здраво за предаването. Повечето от участниците го виждат като фаворит в шоуто, но Филип трябва да се откаже от мечтата си - да спечели титлата като последния оцелял. Буков приема новината със сълзи на очите.

"Беше ми много тежко, когато чух "Не може да продължите. Трябва да напуснете, за ваше добро е". Не исках да отпадам. Същата тази вечер си легнах със сълзи на очите, понеже ме хвана много яд", казва младият актьор.

Той признава, че докато е бил в болницата, не е разговарял с никой от близките си. Продукцията е общувала със семейството на актьора и гаджето му. Хората от екипа съобщавали на близките на Буков какво е състоянието му по време на престоя му в болницата.

"Към мен не е имало позвънявания, тъй като бях без телефон. След като отпаднах, разбрах, че екипът на Би Ти Ви се е свързал с майка ми", обясни пред "България Днес" Буков.

Буков бе един от фаворитите на всички в предаването
Буков бе един от фаворитите на всички в предаването

Актьорът разказа и колко тежки са наистина условията на острова. Въпреки че бе от отбора на "Известните" Буков и съплеменниците му получават само по един килограм ориз. Тази дажба е за една седмица.

"Наградите от игрите под формата на храна също не бяха много като количество. За 18 дена изгубих 10 килограма. Когато се прибрах в България, бях много гладен. Но не съм прекалявал, лакомията е порок. Предаването ме научи на много неща и едно от тях е, че храната не е даденост. Докато стигне до нашата трапеза, е необходим много труд и трябва да ценим този труд", казва още Буков.

Звездата от
Звездата от "Татковци" е бил адски гладен след прибирането си от острова

Въпреки че вече 2 седмици не е на острова, мястото и шоуто липсват на актьора. За кратко време Буков успява да се привърже към отбора и новото място. Най-много му липсват съплеменници и игрите. В шоуто Буков изгради силна връзка с ММА боеца Георги Валентинов.

Филип прекара 4 дни в болница
Филип прекара 4 дни в болница

"Беше адски вълнуващо", казва за изживяванията си в "Сървайвър" Филип и добавя, че му е тъжно, когато гледа от телевизора своите "братя и сестри".

"Не пропускам епизод. Хваща ме носталгията, когато видя тези хора на острова."

Филип има и своя фаворит за победител в шоуто.

Това е моделът Иван Булкин. Камерите не са показали силно приятелство между двамата мачовци, ала явно за няколкото седмици заедно те успяват да се опознаят добре и да изградят дори приятелство.

"Моят фаворит е Иван Булкин. Изключителен атлет, скромно момче, много почтен и като цяло смятам, че дава добър пример на подрастващите", добавя Буков.

В същото време отборите в "Сървайвър" вече не са същите. Благой Георгиев изгони от племето на "Известните" готвачката Божана и актрисата Снежана Макавеева.

Джизъса трябваше да избере двама мъже и две жени от своето племе, които да преминат в противниковия отбор. От друга страна Едис Папа от "Воините" трябваше да направи същото. От своя страна той прати при "Известните" Тино, Светльо, Мария и Елина.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени