Гала дава на майка си 2000 лева месечно! Бабата на Мари е със синя кръв и от сой

13 Декември 2021, 17:00


„Баба ми е най-любимият човек на света!“, призна наскоро дъщерята на Гала - Мари, която завърши тази година висшето си образование, но продължава да работи като инфлуенсър. Това ще рече, че единствената наследница на телевизионната водеща рекламира стоки в интернет, а за последната й „работа“ помогна и нейната баба.

 

Мари имаше задача да обяснява колко красиви и функционални са бижутата на известна марка и направи това с помощта на майката на Гала.

 

„За мен баба блести и излъчва нейната си топлина, която е неповторима и привлича всички, които я познават - сякаш да си вземат малко блясък от нея. А тя раздава и раздава и все по-ярка става, зарежда я това споделяне. Това съм наследила и аз - зарежда ме да споделям. Но най обичам с баба. Минавам да пием кафе, тя казва: „Много хубави пръстени, бабо”, „Твои са!“. Свалям, давам и съм най-щастлива да я гледам как носи частичка от мен със себе си“, обясни към снимките с рекламираните бижута и баба си Мари.

 

Майката на водещата на „На кафе“ била богаташка наследница. Тя е израснала в ранчо край Дунав с девет спални като във всяка стая отбрани десерти чакали многобройните гости. Семейството имало румънски корени, затова едно от любимите ястия на Мари от детството било мамалига - студен качамак. Майката на Гала очевидно е чифликчийска щерка, която след национализацията е избрала да живее в Плевен, където на бял свят идват Гала и брат й и решава да не разгласява много-много буржоазното си минало.

 

Днес тя живее в апартамент в София, който преди нея обитавала водещата и Мари. Преди години телевизионерката си купи просторен апартамент в близост до първия, който отстъпи на родителката си. Братът на Гала от десетилетия живее в Америка, затова за майка им се грижи водещата. Тя нямало как да го прави от разстояние, ако майка й живее в Плевен, затова я прибрала при себе си в столицата.

 

По време на пандемията майка, дъщеря и внучка не бяха се виждали с месеци, за да предпазват възрастната родственица. Днес обаче трите жени в семейството се виждат често въпреки продължаващата зараза, а телевизионерката се грижи за комфорта на майка си и й дава по 2000 лева месечно, за да е на топло и добре нахранена.

 

Мари изкара ковид два пъти, като обясни, че болестта протекла различно. За втори път щерката на Гала се зарази на морето, където никой не спазвал противоепидемичните мерки. „Не, не съм ваксинирана“, уточни тогава Мари, която не пропусна да се пошегува и с баба си, която при новината за заразяването й реагирала с думите: „Ама ти все гола ходиш“. В интерес на истината младата красавица е доста смела в облеклото и неведнъж си е навличала гнева на приятеля на Гала – Стефан, заради разголените си снимки. Макар да не й е истински баща, Стефан Николов проявява бащинска загриженост за единствената дъщеря на любимата си.

 

Водещата на „На кафе“, която ще стана на 55 години, загуби баща си Георги преди десетилетия. Като дете тя също е била много близка с баба си, която живеела в плевенското село Долни Вит, пише „Минаха години“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Никол
преди месец
-1
Какви глупости пишете бе хора?! Каква „чифликчийска щерка“, каква „богата наследница“ и какво ранчо край Дунав ви тресе, като в края на материала пишете: Гала също е била много близка с баба си, която живеела в плевенското село Долни Вит. Защо непрекъснато се навирате в живота на хората и кой го интересува това?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
преди месец
-1
ЕЕЕЕЕЕ писна ми- от Гала, любовника на Гала/недоказъл се в нищо/,,, от Мари /недоказала се в нищо/,,,от баба й- за която чаааак сега разбрахме че е живяла с Галина на село в плевните - но не искали да афишират за "живота в ранчото"- а направо хоп- Цял живот са живяли и Галина се е родила в Плевен. А сега се сетили - че освен ,че са живеели в Ранчо- но и били с синя кръв. И тази прекресна версия е за трамплин на неудачницата Мари. хахахаа
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
дада
преди месец
-5
Как си измислят легенди и се издигат в собствените си очи. На плевнята с добитъка това смешно момиче казва чифлик.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди месец
-4
В България на ранчо се казава чифлик.Мара Галкина и баба и изобщо няма и да ги коментирам защото не ме впечатляват изобщо.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кики
преди месец
-2
Буржоазията и хора със синя кръв не се хранят с качамак и не живеят в ранчо. Май и пишещия е от същите села като Гала, или там както се казва. По лицето на човека е изписан интелекта, а при Гала няма такъв.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
zara
преди месец
0
Израсла в ранчо???????? Спрете нетфликса за малко. Шдва е някаква комплексарщина,като госпожата,която пък израснала с волованите и баницата с авокадо на баба си. Ама то може един и същ човек да им съчинява историите,някой от сценаристите на Нова.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ох,
преди месец
0
Умереното четене не е навредило никому. Поне проверете какво означава термина, , синя кръв,,
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени