Гала надува гърди на бартер (Търси хирург, който да я оправи срещу реклама)

3053
07 Април 2016, 14:00


Гала сериозно обмисля да си уголеми бюста. Водещата на „На кафе“ не се слави с кой знае какви форми, а откакто годинките й напреднаха, пазвата й съвсем се изпразни. Тя смятала да слага силикон, но търсела начин да го направи без пари, научи HotArena.

Гала допреди 4-5 години въобще не се притеснявала от пълната си липса на извивки, защото смятала, че гърдите й може да са малки, но пък имат хубава форма. От известно време обаче тя сериозно се тревожела, че това, което слага в сутиена си, клони към пълно изчезване, пише "Всеки ден".

Та
зи година водещата навърши 49 години, а тази възраст няма как да не се отрази върху бюста й. За да се поддържа слаба като 20-годишна манекенка, тя е вечно на диета. Както обаче е известно, гладът удря първо в пазвата на една жена. Плевенчанката в момента е напълно плоска. Заради имиджа си на красавица, който поддържа в зората на своите 50 години, тя не може да си позволи тази пълна липса на гърди. Ето защо започнала консултации с пластични хирурзи. Идеята е да уголемят бюста й съвсем малко, за да постигнат формата, която той имаше преди десетина години. Точно тогава водещата се съблече пред „Плейбой“.

Проблемът обаче е, че иска хем да си направи гърди, хем да не ги плаща. В екипа й говорят, че търсела хирург, който да й напълни пазвата на бартер. Тя ще пусне няколко репортажа в „На кафе“ за него и по този начин ще му направи реклама, той пък ще й направи операцията.

Именно затова в предаването възстановили рубриката „Мисия Красота“, в която се говори единствено и само за естетични корекции. Вчера темата беше именно уголемяването на бюста.

Говори се, че от години Гала е превърнала „На кафе“ в натурално стопанство. Тя предлага реклама на всевъзможни стоки и услуги в предаването, а в замяна ги получава, без да ги плаща. Твърди се, че по този начин си е обзавела жилището, обиколила е целия свят с безплатни екскурзийки, напълнила е гардероба си със скъпи дрехи и поддържа външния си вид, без да дава и стотинка. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Moni
преди 5 години
0
Ne se uchudvam-nosi i se slavata na mnogo stisnata!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени