Галена финансирала фирмата на Меди! (Ромът и съдружничката му Сашка подливали вода на колеги)

05 Март 2023, 09:13


Ромът и съдружничката му Сашка подливали вода на колеги и проваляли участията им


Меди и дружката му Сашка, с която вече от доста време работят заедно, са вгорчили живота на един и двама колеги. Това била цената за прогреса на продуцентската им фирма „Мега Стар”, която според слуховете била финансирана от Галена. За това сигнализира Андреа при последната си медийна изява.


„Мои колеги ми казват: „Ами тя звъни по заведенията и казва: „Не го канете еди-кой си, ще ви провали участията, ще ви изгони хората”, обясни Андреа. Не назова имена, защото не иска да ги злепоставя, но подчерта, че колегите й, които се оплакали в разговор, са й близки и са изключително коректни. „Поне 10 мои колеги са се оплакали от тази жена. Казали са, че тя им прави мръсотии в различни заведения. Това редно ли е и трябва ли да го толерираме, питам аз?”, подчерта бившата пайнерка.


Блондинката явно се е втурнала да проучва ситуацията, след като дочула, че към самата нея е имало същите приказки от въпросната жена. Андреа първоначално си помислила, че причината може да е съвсем тривиална, например, че просто Сашка има нещо против нея. „Въпреки че не знам какво може да има към мен една жена от нейния клас, но го прави към други изпълнители”, заяви Андреа. Разпитвайки, певицата бързо се убедила, че не е единствената потърпевша. По думите й най-малкото 10 нейни колеги също са пропищели от непредизвиканите атаки.


Сашка, която се занимавала с уреждането на участия на изпълнители, е съдружник с Меди в продуцентската фирма „Мега Стар”. В търговския регистър, уточни Андреа, пишело, че дяловете им са 50 на 50. Покрай проучването си, Андреа дочула слухове, че колежката й Галена, с която на времето направиха дуета „Блясък на кристали”, е финансирала продуцентската фирма „Мега Стар”, но не може да го потвърди. По едно време се шушукаше, че циганина, роден като Мехмед Гогов, е имал сексуални отношения с Галена. Така или иначе, тъкмо прогресът на новата фирма и нейните изпълнители, сред които има роднини на Меди, са причината за подмолните действия, на които Андреа и нейни колеги се натъкнали. Сашка подливала вода на конкуренцията пред собственици на заведения, като по този начин явно осигурявала преднина за изпълнителите, продуцирани от фирмата „Мега Стар”, която движат с Меди.


Андреа смята, че практиката, на която са станали жертви с нейни колеги, е меко казано нелоялна. „Това не е коректно за шоубизнеса. Подронвайки авторитета на колегите ми, за да си буташ фирмата там с Меди, брат му, сестра му, леля му, чичо му и цялата голяма ромска рода... Мисля, че затова шоубизнесът ще тръгне още по-надолу. Качествената, хубава музика вече не е това, което беше преди години. Демотивираха изпълнители”, обяснява Андреа.
Засега няма ответна реакция, но в бранша се изтъква и контра версията, че Сашка подпомогнала възродяването на кариерите на не един и двама изпълнители, като се заела да ги менажира. Каква точно е истината, предстои да се разбере.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
а
преди месец
0
Уау! Понаедрял е! В хубавия смисъл!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Керемитка Тухлева
преди месец
-1
МНОГО ДОЛНИ КОПЕЛЕТА СТЕ ЕЙ ПУТКА МАЙЧИНА !!! КАКВО Е ТОВА ЗАГЛАВИЕ БЕ БОКЛУЦИ ????да ви еба в тъпунгерите ! Как може да пишете такива неща бе нещасници ! Меди никога ,на никого не е подписал вода ! Да ядете на тоя ром к*а че да ви олекне миндили такива ! Опетнявате хора които не трябва !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Зизи
преди 3 месеца
0
Тази музика и производните и отрепки отдавна трябваше да са в историята, за урок на всеки, който подражава на изкривени от пластики и амортизирани от мъже певачки. Липсата на домашно възспитание и култура води до подобно дъно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 3 месеца
0
Не посещавам заведения където вият чалга,та изобщо не ме интересуват тези.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени