Галена претопли идея от 2017-а

01 Август 2021, 14:53


Тези дни Галена влезе в образа на куклата Барби за новия си клип „Ти не си за мен“, който бе високо оценен от почитателите им. Някой обаче се сетиха, че визията съвсем не е новаторска.

Самата Галена влиза в същия образ, само че не за клип, а за концерта на Планета през декември 2017 г. Тогава тя се появи като кукла на сцената, и бързо бе припомнено, че колежките й от някогашна група „Пантерите“ са представили концепцията още през 2001 година в клипа им „Кукли“.

Кой от кого се е вдъхновил става още по-спорно ако се добави, че датската група „Акуа“представиха „Барби гърл“ още през 1997 г

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhhhhhhh
Преди 1 година
-3
И Фърги има от преди 3-4 години подобен клип, само че много по-добре направен и измислен, разбира се. Едно е да си Фърги, друго е да си Галя Ваната.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о не
Преди 1 година
-3
Тая смрадлива слива,освен да краде песни и клипове,друго не може.Проста чалгаджийка,да спре да се прави на много секси,че е жалка,а и като почне по участия да скача,държи се като неадекватна тази,на наркотици ли е,алкохоличка ли е,няма срам и говори глупости на младите момчета,недоклецана е лелята явно,то мъжа й май е лява резба и тя като невидяла горкичката,но пада много ниско,потна,смрадлива,жалка,вдига си полата и се бута в младите момчета,жалка картинка,а е майка на две деца,срам,има разлика от сценично присъствие и нелепо и неадекватно поведение.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Антония
Преди 1 година
-7
Няма нужда от глупости. Ясно, че сайтът е тенденциозно негативен в статиите си за Галена, но клипът е на световно ниво - такава анимация с кукли със сигурност не е имало в гореизброените клипове. Нямам представа кой е екипът зад анимацията, но съм сигурна, че е отнело адски много време и усилия. Песента не желая да я коментирам, но по клипа са работили наистина талатливи хора и не е редно така да се поругава труда им.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени