Галя от „Каризма” се ошишка като бременна

09 Април 2023, 11:00


Времето и калориите не прощават на никого, дори и на звездите.

Поредно доказателство за този будещ тъга факт е Галя от „Каризма”. Някога крехка и стройна, сега тя е все така женствена, както винаги е била, но пълнее прогресивно. Хубавото е, че това явно не я притеснява, защото си е позволила да публикува в социалните мрежи снимка на наедрялата си фигура, наметната само с бельо от черен сатен и дантела.

Горната част е напълно прозрачна, а под долната е изпъкнал заоблен като на бременна жена корем. Вижда се, че и гърдите й са наедрели, и ръцете, и краката. Сега феновете се чудят бременна ли е Галя, или е просто дебела. Повечето подозират втория вариант, но не е изключено певицата да очаква дете. Тя е споделяла, че й се иска да стане майка някой ден. Ако това действително е вярно, вече няма за кога да чака, защото през август става на 45 години, а на тази възраст шансовете за раждане на бебе започват заплашително да се топят.

Никой на страницата на певицата в социалните мрежи не си е позволил да критикува певицата за натрупаните килограми. Напротив, всички й правят комплименти, че е много женствена, обаятелна, красива и секси. Тя е споделяла, че от години има сериозна връзка с Лондон. Мъжът до нея бил стабилен, обичал я, познавал я не като звезда, а като обикновена жена и я обичал, каквато е. Нищо чудно да е решила да го дари с наследник.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Минаващ
преди 5 месеца
0
Ми дайте снимката де! Цяла статия за таз снимка, а не я публикувате. Не, че умирам от желание да видя месата на Галка, въпросът е принципен. Пишете за дадена снимка, а я няма. Е как да вярваме тогава на писанията ви?! И доста често го правите това, Хотарена.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени