Ген. Деси спала с Роналдо (Снимки)

23 Юни 2022, 15:00


Интересни преживявания е имала първата дама Десислава Радева по време на религиозния си поход по Пътя Камино, по който пое на 1 юни със своя близка приятелка и личната си охранителка от НСО  Елисавета Толева, пише „Ретро“.

Оказва се, че съпругата на президента по време на изминаване на маршрута е пътувала заедно с бразилската футболна легенда Роналдо Назарио - Феномена, един от прочутите голмайстори в света през 90-те  години и началото на 21-ви век, печелил два пъти Златната топка. 45-годишният бивш футболист, който понастоящем е президент на футболния клуб „Валядолид“ изминава маршрута с електрически велосипед. Това отнема само седмица, докато тези, които минават Пътя Камино пеша, го извървяват за 30 дни.

Известно е, че поклонниците тръгнали по религиозния път минаващ през няколко европейски държави, спят в така наречените поклоннически албергета. В тях има спални, които събират по 90 души. Леглата са двуетажни.

Първата дама и Роналдо са били по Пътя Камино по едно и също време. Това разкри и финансистът от ГЕРБ Васил Михов. Неговият поход по духовния маршрут съвпаднал с тези на футболиста и съпругата на президента Румен Радев.

„Камино е магия! Осъзнаваш, че вълшебството е в пътуването, не само в достигането на крайната цел... А като се замислиш, че си вървял по едно време и път заедно с Роналдо и първата дама… безценно", написа Михов във Фейсбук и сподели снимки от изживяването.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хо хо
преди 9 месеца
0
Това е точно първият Роналдо.Първото му име е Роналдо.Другият е Кристиано Роналдо,а Роналдиньо е трети човек.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Eее
преди 9 месеца
0
Точно този си е Роналдо. След това дойде Роналдиньо, а след него - Кристиано Роналдо. В статията са си прави. И тагът в снимките на Профила на Роналдо е ясен
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 9 месеца
-4
Този, за който се говори тук беше известен като Роналдиньо! Роналдо е сега актуалния футболист! Бъдете точни все пак журналистите, като сте млади и не знаете - питайте някой който ще знае. Освен, че и заглавието е тъпо и подвеждащо...но сме свикнали на тези номера.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hehe
преди 9 месеца
-2
да му имам и духовните търсения и трансфомации, щом по най-свещените пътеки взел да се прехласва по един футболист и по посредствена женица.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени