Гриша Ганчев се сдоби тихомълком с две внучета (Защо го пази в тайна?)

05 Март 2015, 16:00


Гриша Ганчев е от популярните български лица в бизнес средите, които зорко пазят личния живот на семейството си обвит в мистерия, разбра HotArena!

 

Без много шум във вторник един от най-богатите мъже в България стана дядо на момиченце. Това обаче е само половината от сензацията. Милионерът от село Микре имал и друга внучка, вече на почти 2 години, родена също така в абсолютна тайна, пише „Уикенд“.

 

Новата господарка на сърцето на известния си дядо се е родила в понеделник срещу вторник, малко след полунощ. Докторите Николов, Лачев, Трайкова и Иванова от клиниката на родните ВИП-ове „Свети Лазар” са изродили втората дъщеря на сина на Гришата, Данаил, и снаха му Паолина, узна „Уикенд” часове след щастливото събитие.

 

Момиченцето е с идеални мерки - 2730 грама и 49 сантиметра. До редакционното приключване на броя обаче все още нямаше яснота как ще се казва втората внучка на бившия борец, собственик на футболен клуб „Литекс”, търговец на горива и захар, производител на натурални сокове и китайски джипове.

 

Последния месец родителите водили ожесточен спор как да кръстят дъщеричката си, който очевидно не е приключил с примирие и след нейното раждане.

 

Новината за втората му внучка заварила 52-годишния дядо в бизнес среща. Вълнението от това чувство обаче не било непознато на олигарха. Оказа се, че преди 2 години, през лятото на 2013 г., Данаил и Паолина са го направили дядо за пръв път, отново на внучка.

 

Това събитие обаче е преминало под пълно публично и медийно затъмнение. Един-единствен регионален сайт на ловешка околия е споменал преминаването на бизнесмена в отбора на дядовците и то защото служител от офиса на „Литекс Комерс” издънил за почерпката, която гордият баща Данаил спретнал да подчинените си.

 

Под Вароша се мълви, че предателят в последствие бил освободен от работа. И още, че на хората, които работят из всичките фирми и заводи на милионера било абсолютно забранено да коментират личния му живот

 

и този на неговите близки. Заради това раждането на първата му внучка минало между капките и не се разчуло.

 

Възпитаникът на спортното училище „Асен Драганов” в Ловеч треперел денонощно да не се случи нещо на близките му, затова гледал да ги държи настрани от публичния живот и светските прожектори.

 

Все пак познати на богатата фамилия коментират, че това раждане няма да е последно за снахата на Гришата. Меценатът много настоявал младите да не спират до син. Голямата му мечта била да се роди втори Гриша Ганчев.

 

Данаил е първият син на богаташа и съпругата му Теменужка. Двамата са заедно още от студентските им години. Ганчева влиза в родилното малко преди Коледа на 1987 г., а бебето е кръстено на своя дядо по бащина линия – честен и трудолюбив животновъд от Микре. Според легендата именно с парите от продажбата на добитъка на дядо Данаил Гриша стартира своята многомилионна империя с търговия на „Илиянци”.

 

Малката дъщеря на Ганчеви, Танита, преди 2-3 години беше абитуриентка, но още няма мерак да се задомява и да създава потомство. И двете деца на милионерите са възпитавани изключително строго, Данаил дори бе заточен да се образова в Англия, за да не кривне от правия път покрай всичките изкушения, които предлага животът в милата ни татковина.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени