Хекимян сам се глоби с 300 лв.

1365
24 Януари 2021, 17:15


Само месец след повишението си в шеф на „Новини, актуални предавания и спорт” в Би Ти Ви Антон Хекимян направи първия си гаф. Водещият на „Тази сутрин” закъсня за ефир. В сряда сутринта предаването започна точно в 7, но вместо титулярният водещ на малкия екран се появи неговият колега Денислав Борисов.

„Очевидно аз не съм Антон Хекимян, който ще дойде малко по-късно”, обясни на зрителите новинарят. 36-годишният арменец, който на 21 декември миналата година бе повишен в шеф на новините в телевизията, цъфна на екран с 20 минути закъснение. Хекимян продължи да води предаването сякаш нищо не се е случило. Антон поздрави озадачените зрители със „Здравейте, след необичайното започване на „Тази сутрин”, без да обясни защо се включва със закъснение. Водещият директно премина към спортната рубрика.
Колеги на новоизлюпения тв шеф разкриха, че обикновено Антон се появявал час преди ефир, около 6 часа. Хекимян бил доста стриктен и никога не закъснявал, но този път се успал и пристигнал 15 минути след като „Тази сутрин” започнала. За да демонстрира, че правилата трябва да се спазват и да даде пример на колегите си, Антон сам си наложил глоба от 300 лв.

Според хора от телевизията, очевидно новия началник трудно смогва с ангажиментите си и е преуморен. След като бе издигнат за шеф, журналиста бачкал до пълна изнемога и висял в телевизията по 14 часа на ден. Почивал единствено в неделя. Явно изтощителното темпо е разредило батериите му и той не е чул будилника в сряда.
Хекимян не е първият водещ от Би Ти Ви, който се успива за ефир. Звездата на „Преди обед” Александър Кадиев неведнъж е закъснявал за работа, а причината всеки път е различна. И докато за колежката му Деси Стоянова без проблем поемала и неговите реплики с обяснението, че няма представа къде е актьорът, липсата на Хекимян изправяла на нокти екипа на „Тази сутрин”. Тъй като Антон е титулярен водещ, екстремно трябвало да издирват друг новинар, който да го замести, писа Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Руби
преди месец
0
Това е смешно. На фона на заплатата, която получава, 300лв са като да си купи един хамбургер. Трябваше поне 3000, макар че и те са малко и пак нямаше да го заболи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени