И мъжът до Таня Боева се оказа тормозен (Изпълнителката твърди, че от 5 години живее в същински ад)

24 Януари 2022, 18:00


Таня Боева отново говори за психическия и физически тормоз, на който е била подложена в последните пет години, но пак категорично отказа да назове имената на поръчителите. Това обаче направи другият потърпевш от този тормоз - очевидно мъжът до певицата, който обаче не показа лицето си, нито каза името си в рубриката на Мондьо по Нова телевизия.

 

Той прочете части от разследване на полицията и прокуратурата, която доказва, че свекърът на Боева е в основата на заговора. Имената на Тодор Бургунджиев - бащата на бившия мъж на изпълнителката композитора Михаил Бургунджиев, бяха заглушени, но на няколко пъти бе споменато за „бившия й свекър“.

 

„Ситуацията, в която бях поставена, не позволяваше нито физически, нито емоционално да работя, да творя. Това бяха едни постоянни атаки от организирана група хора, криминално проявени лица, част от които излежават присъди. Бизнесмени, шефове на полиция - такива хора се занимаваха с мен през последните години. Нямах възможност да се занимавам с творчество, беше въпрос на оцеляване за мен и моите близки”, повтори отново Боева в интервю за Нова телевизия, след като през есента на миналата година говори по въпроса и в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

 

Всичко започнало през месец септември на 2017 г. „Бях спирана по улиците и заплашвана от внушителни фигури. Заплашваха ме, че с мен ще се случи най-лошото, че няма да виждам детето си и ще отрежат главата ми. Това, което прочетох на страниците на разследването, за мен ми дава отговор защо се случи всичко това”, разказва още Таня Боева, която е благодарна за подкрепата от близките си – сина си, мъжа до нея и майка й. От думите й става ясно, че сина й Росен е твърдо до нея, а не подкрепя баща си и дядо си, пише „Уикенд“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
К
преди 3 месеца
-1
Живея в блока до тях, виждах с очите си как бившия й мъж я удряше и водеше в дома им пъпчасалата грозна и дебела продавачка на пилета и дъщеря й, много преди да се е развел. Всички в квартала знаят, че продавачката на пилета освен с него спи с други мъже срещу дребни суми. Когато има документи от прокуратурата, мълчете и не злобейте на талантливата певица, която носеше на гърба си оня плешив търтей, докато й слагаше рога с грозната никаквица от панелката отсреща.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ббб
преди 3 месеца
-3
Преди да се разведе официално , мъжа й изневерява с много по- млади от нея. Явно финансови е бул закъснял и от първата си жена е търсил сано пари за младата си любовница. Първият й мъж, ако не е бил такъв злодей, нямаше да бъде разследван и в крайна сметка изобличава като такъв не от кой да е , а от Прокурор и прокурорското му постановление, което е официален юридически документ. А предният пост, явно е писан от жената до него, в отчаяние, че ако любовника й влезе в паника, тя и детето й вече няма от къде да цуцат.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ссс
преди 3 месеца
-11
Кой вярва на тази болна жена?!!! Преди да се разведе официално изневеряваше на мъжа си с много по - млади от нея. Явно финансово го е закъсала и търси пари. Първият й мъж, ако е такъв злодей жената до него да е избягала с детето им.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
А,
преди 3 месеца
-11
Таня Боева защо тормози аудиторията с личната си драма.Има си инцтитуции за нейните проблеми,да се обърне към тях.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До долния трол
преди 3 месеца
-2
На долният коментар явно не му е ясно,че има закони и никой няма право да тормози друг индивид нито психически,нито физически и сигурно е от тези,които живеят с чувсрво че са много велики и всичко им е позволено.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
преди 3 месеца
-19
Най-важното е да се изтъкне, че не е била заплашвана от някакви случайни, ами от "внушителни", от "шефове", от "бизнесмени".... Така като изтъкнем позициите на тези хора все пак и ние изглеждаме по-важни в собствените си очи и най-вече в очите на тези, които ни слушат. И няма нужда да се оправдава, че не била "творила". Не го казвам с лошо, наистина не мисля, че някой е забелязал така или иначе.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени