Ицо Хазарта с горещ коментар по темата с хазарта

30 Януари 2020, 15:30


Силен коментар по най-горещата тема в държавата - хазарта, направи човекът с най-актуалното име в момента, рапърът Ицо Хазарта, видя HotArena.


Не мога да понасям прякора си, никога не съм играл хазарт, за мен това е невероятна тъпотия!“, заяви във вечерното шоу на Николаос Цитиридис музикантът, който по паспорт се води Христо Петров. Без да се церемони, Ицо се изказа и за собствеността на лотарията. „Все едно дали ще бъде държавна или частна, аз никога няма да играя. И не съветвам никой да го прави, понеже това е страшна глупост“, отсече в типичния си стил той.


Във вечерното шоу Хазарта разказа за свое скорошно пътуване до Тайланд, където получил тежко стомашно неразположение. След като изслуша патилата му по екзотичните курорти, водещият Цитиридис го попита дали не се притеснява от прякор си - Валери Симеонов можел да го национализира и от народен будител да го превърне в държавен служител. „От стомашното разстройство в Тайланд съвсем естествено разговорът стигна до Валери Симеонов“, усмихна се презрително в отговор Хазарта в студиото на bTV.  

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени