Илиана Раева разцъфна, изглежда като сестра на дъщеря си (Каква е тайната + фото)

08 Юни 2016, 17:00


Катастрофата на Наско Сираков преди 3 месеца, която за малко да докара до антидепресанти благоверната му Илиана Раева, подейства като инжекция за подмладяване на бившата гимнастичка, видя HotArena.

Вместо да повехне от грижите за любимия мъж, както често става в такива ситуации, тя буквално е разцъфтяла, забелязаха познати на Раева. 
От притеснения и проблеми покрай болестта на Наско Илиана е смъкнала поне 7-8 килограма, от което фигурата й в момента е като на младо момиче, а не като на 53-годишна жена. Нещо повече – успяла е да запази новите си килограми дори и след като се успокои за състоянието на съпруга си, който вече е добре, пише "Всеки ден".

Освен това, пак за да успокои опънатите си нерви, добрата съпруга започнала да ходи на дълги масажи, които често продължавали по 3 часа. Затова в момента кожата й била гладка, мека и опъната. Вероятно заради наближаващото лято е изсветлила косата си и новият цвят много й отива.

Илияна напоследък е започнала да се занимава с будизъм, като смесва тази философия с традиционното християнство. Духовните практики вероятно също са сред причините Раева да изглежда толкова добре. С дъщеря й Славея изглеждат почти на едни и същи години. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени