Инспекция по труда помогнала на Мая Костадинова да стане журналистка

993
15 Септември 2021, 19:09


Мая Костадинова е поканена лично от Емил Кошлуков да води съботно-неделния блок на БНТ "Говори сега", узна HotArena.


Журналистката влиза в пряка конкуренция със Светльо Иванов и неговите "120 минути" по бТВ и с Лора Крумова, завърнала се в Нова ТВ с "На фокус". Генралният директор и красивата брюнетка се познават още от несъществуващата ТВ7, където той също й е бил началник. Кошлуков отдавна искал да направи следобедно предаване с акцент върху публицистиката и веднага се навил на обещаващия трансфер. 


Кариерата на Мая започва когато е едва на 15 - прави седмично предаване по радиото във Велинград, където учи в Английската гимназия, въпреки, че е родена в София. На 17 предлага услугите си, когато в местна телевизия търсят заместник на бъдеща майка. Но Мая е непълнолетна и се налага да й издадат специално разрешение от Инспекцията по труда. От там нататък няма и една свободна секунда - сутрин училище, следобед снима репортажи, вечер води новини, през нощта учи за изпити. 


Като студентка втори курс чете новините по радио Спорт заедно с Боби Цанков, който ще бъде застрелян малко по-късно. Работи в М-Сат, ТВ 2, която става PRO.BG, TV7. В bTV Action води "Код: Криминално", където стресът е толкова голям, че често сънува репортажи с рецидивисти. А съвсем на живо някои от тях й посягат. В края на пролетния сезон 2021 Мая Костадинова незнайно защо решава, че Светослав Иванов от бТВ ще заеме мястото й. И въпреки, че той моментално отрича слуха, тя действа радикално - не се явява за предаване, като не предупреждава никого. И едва след това пуска предизвеститето си, пише Галерия. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени