Йорданка Христова пее на РД на милионер в Кайро

01 Март 2022, 13:00


Най-великата българска певица Йорданка Христова присъства на 80-годишния юбилей на близкия си приятел Роже в Кайро, научи HotArena.


Красивата ни певица и Роже се познават от години, но взаимната им симпатия е непроменена и днес. В миналото при многобройните си участия в клубове в Кайро, където с международния репертоар Данчето печели почитатели от изисканото общество, един от тях е Роже. Феноменалният й глас и колегата й Християн Платов неведнъж са участвали в концерти в страната. И неслучайно именно Христова станала изненадата за милионера за най-големия му празник. Преди време той дори ухажвал нашенката, но Данчето била омъжена за покойния си съпруг Георги Стоичков и за афера и дума не можело да се издума.


Тазгодишното празненството се състояло в най-модерния и посещаван елитен клуб "Льо Паша" с няколко ресторанта и казино. Юбилеят на Роже бил почетен от почти всички чужди посланици, включително и българския - Н. Пр. Деян Катрачев, от представител на папа Франциск, политици и бизнесмени.


Египет е една от 43-те страни по света, в които Йорданка Христова е прославила България. Тя бе изненадана и от личен подарък - собственик на огромен антикварен магазин за артефакти й подарил удивителен копски кръст.


Примата останала очарована не само от вниманието на българския посланик Деян Катрачев, но и от други наши сънародници, с които се видяла на специална среща, организирана за нея. "Благодарна и щастлива се чувствам. Няма нищо по-хубаво от това да радваш хората с песните си, повечето от които знаят наизуст и пеят с мен", радва се голямата ни певица, пише България днес. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени