Ирена Милянкова си подари развод за Коледа, отново се подписва с моминското си име

20 Декември 2019, 10:05


Ирена Милянкова май си е подарила развод за Коледа. Бившата манекенка и актриса от няколко дни е върнала моминското си име в социалните мрежи. Тя отново се подписва „Милянкова”, след като прекара малко повече от година с фамилията на мъжа си Никола Чолаков, видя HotArena.

От доста време се говори, че Ирена и Никола имат сериозни проблеми като двойка. Той живее в Гърция, а тя – в България заедно с двете им общи деца и четирите свои от първия си брак с Росен Чолов-Чолата, арестуван преди години за трафик на жени с цел проституция. Въпреки слуховете, че с любовта им е свършено, Милянкова и Чолаков отказваха да се разделят официално. Дълго време те правеха усилени опити за върнат семейното щастие. Една от основните причини за това тяхно желание са двете им деца, които са съвсем малки – на една и три годинки. Явно обаче многодетната майка в крайна сметка е вдигнала ръце и се е оказала да се бори за своя брак. Фактът, че е сменила фамилията си в социалните мрежи, най-вероятно е знак, че връзката с Чолаков е останала в миналото и бившата госпожа иска всички да знаят, че отново е свободна.

Смята се, че към момента в живота ѝ няма друг мъж. Тя се е посветила на отглеждането на децата си, които заемат цялото ѝ свободно време. Освен това, както „Уикенд” писа, от тази есен Ирена е студентка по педагогика. В момента тя се готви за сесия и няма много време за срещи с мъже.
Затова пък намира време да прави сладки за Коледа със своите малки момичета. Наскоро манекенката показа снимки на най-малката си дъщеря и коледните курабийки, които е спретнала заедно с нея.

През това време не е ясно с кого прекарва дните си Никола Чолаков. Той продължава да демонстрира любов към децата си от Ирена, а според слуховете все още обича и тяхната майка. Но въпреки това не издържал на самотата в Гърция и започнал да ѝ слага рога. Именно това била причината за раздялата му с нея. Забежките му били мимолетни и към момента официално бил сам.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Коко
преди 3 години
0
То от моминското на нея само името и остана, другото отдавна заминало.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До Ванов
преди 3 години
0
Пич нещо не си наред!Този мъж е грозен и противен !Незнам с КВа жена си го видял????!Смени си долара!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тръмп
преди 3 години
-2
Тая си плаща за статиите и коментарите белким някой я забележи. Крайно амортизирана минка само за еднократно става.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ина
преди 3 години
-5
Преди си мислех, че Чолата сигурно има фетиш към бременни или, че с 4 деца е искал да се застрахова, че жена му ще е вечно негова. Обаче, тя как го заряза като почнаха проблемите. После роди 2 деца на Чолаков. Тая жена е луда и сигурно си тормози много мъжете. Всички имаме по няколко големи любови и всеки мъж съм го обичала повече от предишния и съм искала да имаме деца. Но е лошо когато задникът ти взима решенията в живота.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ванов
преди 3 години
-5
Не познавам Ирена Милянкова но преди няколко дни се запознах с Никола Чолаков случайно. Запознахме се в центъра на Солун, в шикозно заведение, Чолаков седна до нашата маса в компанията на изключително красива, млада дама, значително по-млада от него, висока и снажна като него. Разпознахме го, защото говореше по телефона на български, с дамата говореха на английски. Чувахме ги, защото седяхме точно до тях, зад тях. Снимахме ги, Чолаков в един момент стана и изчезна, появи се с управителя на заведението, с нисък и плътен глас и с една Холивудска усмивка ни помоли да изтрие снимките. Приехме. Спокоен и уверен човек, никакви заплахи. Дамата го гледаше съсредоточено, усмихната, когато той се върна тя го целуна по бузата. Не съм виждал по-щастливи жена, държа му ръката докато си тръгнахме. Чолаков е мъжкар, снимките го ощетяват, и като обличане и поведение в мъж 100%, Бяхме шест човека, впечатли ни всички. Сметка не платихме.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
11
Преди 1 година
0
Какъв мъжкар те гони..... зарязва семейство 1 с две деца, после се жени за значително по-красива от него и нея я зарязва с две деца и сега вече доволен , че притежава нещо с красиво лице....това е един смотльо....какъв мъж...ела да ти покажа какви мъже има...Чолаков ще потъне до тях от раз
Ева
преди 3 години
-4
ТЯ Е ОТ НЯКОЯ СЕКТА ЗА ЛУДИ И ЗАТОВА РАЖДА И ТЕ И ДАВАТ ПАРИ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тишо
преди 3 години
-9
Тази не е на ред да ражда като циганка и да ги мъчи без бащи
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
432
преди 3 години
-7
Kaкъв мъж да има тая?! Народи маса деца на оня мангал, сега и на дядото. Ако беше в Америка, щеше да живее в парк за каравани, при останалите "бели боклуци". Чудно как ги издържа само.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени