Юлиан Вергов: Алена е жената в живота ми, друга НЯМА! (Вижте трогателната му изповед)

23 Ноември 2020, 10:28


„Алена е жената в живота ми с главно „Ж“. Тя е най-важната и друга няма. Дори и да има обаче, не вярвам, че ще стигна до брак. Не го направих толкова години, едва ли и ceгa ще го направя.“

 

Това споделя легендарният любимец на жените секси-Юли Вергов, както го наричат фенките. Само преди дни актьорът подари на дъщеря си Алена 300-кубикова „Веспа“, която е по случай 18-годишнината й. „Тази година е важна за нея снима се във филм, взе книжка, кара няколко пъти кола до морето - всички тези неща ще са й нужни много в живота. Затова исках да я подготвя с тях“, сподели Вергов.

 

Само преди дни той и Алена бяха гости на тенис турнира „София оупън“, а двамата са фенове на играта от доста години. „Тя ми отвори очите за ракетата. Научи ме как да стоя, как да се държа на корта“, благодарен е на дъщеря си Вергов.

 

Самият той невинаги само „четка“ Алена. Най-често подиграва с напъните й да е модерна. „Казвам й ,,Ооо, това е гадно“, но пък тя много не ме слуша. Никога не сме си говорили умалително, от бебе се държа с нея като с възрастен“, обяснява още Вергов.

 

Любимецът на жените най се страхува за детето си да не продължи неговите „падения“. „Самият аз съм чупен навсякъде. Имам травми от хокей, ски, фехтовка, дори от едно дърво паднах. Аз бях и първият скейтбортдист у нас, като тогава карахме на стадион „Васил Левски“. Гледам, че Алена обича и тя като мен екстремното, и затова все съм на нокти, когато ми се обади да ми каже, че „нещо не много притеснително се е случило“, смее се Вергов.

 

Другото, което дразни актьора у дъщеря му, е нейната разхвърляност. „Каквото бутне или вземе, остава на същото място, никога не прибира“, разкрива актьорът.

 

Към гаджетата на любимката си обаче Вергов е снизходителен. Помни през смях първото гадже на Алена, което, като разбрало кой е баща й, си глътнало дъвката и нищо не можело да каже почти час, пише „България Днес“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени