Иван Ласкин бил кръгла нула в училище (Едвам изкласил)

2591
21 Август 2016, 13:00


Иван Ласкин е бил кръгла нула в училище. Устатият актьор едвам завършил средното си образование, а дипломата му била най-ниската в историята на цялото училище, научи HotArena.


„Аз съм ученикът с най-ниска диплома в историята на 7-о училище - 3,66. Няма друг като мен. Абе, нямаше да изклася и толкова! Най-зле бях по математика. Няма такъв мързел като мен”, хвали се актьорът, който едва успял да се дипломира. 


След като се снимал във „Васко да Гама от село Рупча”, грандоманията налегнала бъдещият съпруг на Алекс Сърчаджиева и той започнал да ходи на училище от дъжд на вятър. Актьорът смятал, че е достатъчно популярен, за да се мори с излишни занимания.


Някогашният секс символ се бе превърнал в подпухнал пияница, но признава, че от тоталното пропиване го е спасила Алекс. „Бях се пропил зверски. Благодарение на нея днес съм нов човек”, споделя Ласкин. Преди няколко месеца вечно сприхавият Иван обяви, че почти не гледа телевизия, защото всички предавания му били скучни.


Единственото нещо, което напоследък е зарадвало окото му, бил сериалът „Под прикритие”. Особено се възхищавал на колегата си Мариан Вълев, който играе Куката. Ласкин обаче е  категоричен, че никога не би участвал в някой от родните сериали заради мизерните хонорари, които давали на актьорите, предават от Уикенд
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ласкателка
преди 4 години
-1
Той все още си е пълна нула!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени